Bekijk hier de allerleukste Valentijnsacties!

Valentijnsdag is dag natuurlijk de dag waarop de wereld de liefde viert dus ook in Harderwijk! Als je op zoek bent naar leuke en originele Valentijnsdag ideeën, lees dan vooral verder want wiij hebben de leukste aanbiedingen en acties voor Valentijnsdag in Harderwijk op een rij gezet.

Valentijnsacties!

Tweede bril totaal gratis en derde bril gratis voor jouw Valentijn! Wie zijn Valentijn wil verrassen, is bij Bakkerij van Dongen aan het juiste adres!
  • Op donderdag 14 februari en vrijdag 15 februari van 16:00-20:00 uur en zaterdag 16 februari van 09:00-19:00 uur organiseert i-Wellness & i-Beauty op Landgoed Stakenberg Valentijn DUO Massages.
Valentijn DUO Massage: gezelligheid en ontspanning in 1. Organiseer eens iets anders met Valentijn en reserveer hier uw DUO Massage. Samen gemasseerd worden in 1 ruimte.
  • In welke Europese stad wil jij proosten op de liefde met je Valentijn? Meedoen kan tot en met 12 februari a.s. ❤ 
In welke Europese stad wil jij proosten op de liefde met je Valentijn?
  • Valentine special: Titanic 3D
Speciaal voor Valentijnsdag presenteert Kok CinemaxX op donderdag 14 februari de film: Titanic 3D! De film start om 19:30 uur. Weet je nog niet hoe je jouw Valentijn wilt verrassen? Valentijnsdiner 2019.
  • Dit weekend rijden van BMW Ekris in een mooi BMW,en wat te denken van een diner en overnachting bij Veluwe Hotel Stakenberg op Landgoed Stakenberg voor 2. Maar niet voordat 1 van jullie naar Nero gaat voor een strak kapsel te scheren en de ander naar Mo-unique schoonheidssalon voor een gezichtsbehandeling inclusief epileren. Na het slapen nog een heerlijk ontbijt, dus wie een stel hieronder tagt krijgt echt geen spijt!
Win een droom Valentijn