Beginnen met hardlopen extra aantrekkelijk

Atletiekvereniging Athlos start meerdere keren per jaar met startergroepen. Starten bij Athlos is meer dan alleen hardlopen. 

Er wordt elke training aandacht besteed aan ‘de core’, blessurepreventie en looptechniek en de accommodatie biedt veel extra’s.

Lopen is verder een sociale activiteit en juist dat element zorgt er voor dat de droom van veel mannen en vrouwen is uitgekomen. Na vier maanden loop je zonder stoppen zes kilometer.

De start is op dinsdagavond 20 maart 2018.

Er wordt op dinsdag- en donderdagavond getraind vanaf 19.30 uur. De groep begint altijd aan de Strokelweg vanaf het clubhuis van Athlos waar de prachtige atletiekaccommodatie ligt. De kosten bedragen voor de gehele cursus van 4 maanden eenmalig € 45,00. Hierbij is inbegrepen verzekering en een reflecterend hesje dat je na de cursus mag houden. Na de training kun je als je wilt in het clubhuis een kop koffie of thee met elkaar gebruiken en gezellig napraten.

Als je na afloop van de cursus besluit om lid te worden bepalen wij samen of jij in Loopgroep 5 of Loopgroep 4 verder gaat. Hier vanuit kun jij jezelf verder ontwikkelen naar gelang jouw behoefte (zie loopgroepniveaus op website Athlos). Vragen of aanmelden: marianvanrijn75@gmail.com

Athlos atletiekvereniging Harderwijk beginners hardlopen