Begin de zondag goed met het Hanzeconcert van Eline Marleen Verkuijl

Op 2 februari zorgt Eline Marleen Verkuijl met haar stem en piano voor een fijn begin van de zondag. Tijdens het Hanzeconcert in de Huiskamer van Het Oude Stadhuis wisselt ze eigen muziek af met bestaande klassieke pianowerken. 

Haar warme, vrije stemgeluid zorgt in combinatie met invloeden uit zowel de klassieke- als de popmuziek voor een boeiende ervaring. Om het ultieme zondaggevoel compleet te maken wordt na afloop van het concert wordt in de Huiskamer een lekkere lunch geserveerd.

Eline groeide op in het bosrijke buitengebied van Ede en begon op haar vijfde met pianospelen. Twintig jaar later rondde ze haar Bacheloropleiding aan het Utrechts Conservatorium af. Tijdens haar studie ontwikkelde zich, naast haar grote liefde voor klassieke muziek, een passie voor het zingen van zelf-gecomponeerde nummers op het snijvlak van de klassieke en moderne muziek. De inspiratie hiervoor ontleent ze vooral aan de natuur, de liefde en de menselijke uitdaging en ervaringen. Ze vervolgde onlangs haar studie met een tweejarige masteropleiding Music Performance. 

Bezoekers van het Donkere Dagen Festival hebben wellicht al kennis met haar gemaakt; in 2018 trad ze op als onderdeel van het Pianoduo Veerline. 

Zondag 2 februari
Eline Marleen Verkuijl

11.30 - 12.00 uur: inloop
12.00 - 13.00 uur: concert
13.00 - 14.00 uur: lunch

Tickets: € 20,-  (inclusief lunch en kop koffie/thee) te verkrijgen via de Ticketshop van Cultuurkust: www.cultuurkust.nl.

Iedere eerste zondag van de maand kan je in de Huiskamer van Het Oude Stadhuis genieten van livemuziek en een lekkere lunch. De Hanzeconcerten van Cultuurkust worden ondersteund door Stad als Podium.

Wil je op de hoogte blijven? Kijk voor actuele programmering op www.cultuurkust.nl of like Cultuurkust op Facebook!

(Foto: Jitske Glorie)

Cultuurkust

Adresgegevens

Klooster 4
3841 EN Harderwijk

Telefoon

T. 0341-721021

Meer info