Bedrijfsfitness op maat bij Sportschool Hierden

​Met sportinstructeur, lifestyle coach, personal trainer en voedingsdeskundige Ivan Jöbsis heeft Sportschool Hierden de Bedrijfsfitness toegevoegd aan het brede pakket aan mogelijkheden. Ondernemingen zijn verzekerd van programma’s op maat en persoonlijke begeleiding. 

Ondernemingen zijn verzekerd van programma’s op maat en persoonlijke begeleiding. In het onderkomen aan de Dorpshuisweg, of op de bedrijfsvloer zelf.

Sportschool Hierden is aangesloten bij het Nationaal Bedrijfsfitnessplan en dit betekent dat iedereen, zowel groepen als individuen, rekening kan houden met een fors belastingvoordeel.

Fitte werknemers zorgen voor meer productiviteit. Daarnaast verzuimt een gezonde en fitte werknemer zes dagen per jaar minder. Als werkgever wilt u uw personeel hierbij stimuleren. ‘Acht uur op een kantoorstoel zitten, wordt niet voor niets wel het nieuwe roken genoemd,’ stelt manager Inge Baars van Sportschool Hierden. ‘Op een heel simpele wijze willen we het personeel aan het bewegen zetten. Zo creëer je een cultuur van informele gemeenschappelijkheid. Het is heel goed voor de teambuilding. Vaak worden nog betere ideeën geboren dan aan de vergadertafel. Mensen zijn namelijk ontspannen en hebben hun hoofd lekker leeg.’

Sportschool Hierden richt zich met name op de bedrijven op het nabijgelegen Lorentz en die in Hierden en Hulshorst. Voor hen zijn er mogelijkheden in de ochtend voorafgaand aan het werk (eventueel gecombineerd met een douche plus licht ontbijt), tijdens de lunchpauze, of in de namiddag. Bedrijven met een eigen ruimte kunnen op eigen locatie aan de fitness. 

‘Voor iedereen hebben we een programma naar wens,’ weet manager Inge Baars. ‘Iedereen kan de oefeningen op eigen niveau doen. Minimaal één maal per week is aanbevolen. Bij tweemaal in de week kun je de dingen echt bijhouden en bij driemaal ga je de spieren in je lichaam opbouwen. We geven krachttrainingen en richten ons op functioneel trainen met je eigen lichaamsgewicht en losse materialen. Aan de hand van de intensiteit kun je ook korte trainingen doen, terwijl je na werktijd jezelf lekker kunt afmatten.’

Voor trainingsadvies op maat, personal training en ‘small group’ training is Sportschool Hierden ook het juiste adres. De kleinschalige locatie waar iedereen elkaar kent verzorgt verder onder andere lessen zoals judo, budo, kickboksen, yoga en pilates. Op niet al te lange termijn wil het de fitnesszaal flink vergroten en de kleedkamers met het sanitair vernieuwen. Hierdoor wordt een combinatie met het outdoor sporten mogelijk. 

Sportschool Hierden

Foto onderschrift: Op een heel simpele wijze wil manager Inge Baars ondernemers aan het bewegen zetten.

Foto: Tom van den Berg
Tekst: Kees van Loon
Bron: Nieuwe Kijk op Zaken