Bedrijfsbezoek Businessclub v.v. Hierden bij Foppen Paling en Zalm

Afgelopen vrijdagochtend 7 december vond er een bedrijfsbezoek van de Businessclub v.v. Hierden plaats het visbedrijf Foppen. Een bedrijfsbezoek is één van de evenementen die de Businessclub organiseert.

Foppen Paling en Zalm was zo gastvrij om 22 leden van de Businessclub gastvrij te verwelkomen. Na een warm ontvangst met een kop koffie vond er een presentatie plaats over de mooie geschiedenis van het 100-jarige familiebedrijf.

Een echt Harderwijks bedrijf dat een kwalitatief hoogwaardig assortiment vis aanbiedt, door oude tradities te combineren met de nieuwste state-of-the-art-technologie.

Er werd verteld over de diverse bedrijfsontwikkelingen in haar 100-jarige bestaan. Een beweging die continue doorgaat. Om een (nog) sterkere marktpositie te veroveren, is het bedrijf een fusie aangegaan met het visbedrijf Klaas Puul uit Volendam. Zij zullen samen verder gaan onder de naam Dutch Seafood Company.

Na de presentatie was er een rondleiding in 2 groepen, waarin we het verwerkingsproces met een hoogstaand productiesysteem konden zien,  van begin tot eind. Aansluitend werd er een lunchbuffet aangeboden, met natuurlijk mooie visproducten, die heerlijk genuttigd kon worden onder het genot van een drankje en een goed gesprek.

De leden van de Businessclub v.v. Hierden reageerden enthousiast en verwonderend. Het visbedrijf Foppen Paling en Zalm wordt bedankt voor hun voortreffelijk gastheerschap.

Businessclub VV Hierden bij Foppen Paling en Zalm Harderwijk

ESZET Handelsgroep

Adresgegevens

Van Leeuwenhoekstraat 21-23
3846 CA Harderwijk

Telefoon

T. 0341-438200

Meer info