Bedenkt u de naam voor woonzorgcentrum aan Boerhaavelaan?

Op de locatie aan de Boerhaavelaan vordert de bouw van het nieuwe woonzorgcentrum voor ouderen gestaag. Het gebouw heeft alleen nog geen naam. Eind vorig jaar werd hiervoor de hulp ingeroepen van alle Harderwijkers. 

Een reizende box, gemaakt door kinderen van Daltonschool de Veste, maakte de afgelopen weken een reis door Harderwijk. Het Huis van de Stad is de laatste bestemming. Anna en Lauren van de Veste brachten de box persoonlijk langs bij wethouder Jeroen de Jong.

Weet u een naam voor deze woonzorglocatie? Tot 15 februari kunt u uw idee nog achterlaten in de reizende box in het Huis van de Stad. U kunt uw suggestie ook mailen naar: vastgoed@znwv.nl
 
Woonzorgcentrum voor ouderen
Het gebouw van Omnia Wonen biedt straks ruimte aan cliënten van de Zorggroep. Zij kunnen daar wonen in een eigen wooneenheid die is afgestemd op hun behoeften. Er komen naast een binnentuin ook algemene ruimtes met gezamenlijke woonkamers. Het gebouw wordt energiezuinig. Het is de bedoeling dat het gebouw ook een belangrijke buurtfunctie gaat vervullen voor ouderen in de wijk.

Wethouder Jeroen de Jong nam de reizende box over van Anna (links) en Lauren (rechts) van Daltonschool de Veste
Wethouder Jeroen de Jong nam de reizende box over van Anna (links) en Lauren (rechts) van Daltonschool de Veste