Beddelicious verandert met je mee!

Beddenspecialist den Herder gebruikt de start van het nieuwe jaar meestal als moment om een verandering aan te gaan. Voornemens, ze geven er aan toe en ze gaan ermee aan de slag. Is er veel verandert in je leven? 

Ze gebruiken de start van het nieuwe jaar meestal als moment om een verandering aan te gaan. Voornemens, ze geven er aan toe en gaan aan de bak.

Ben jij als een gek gaan sporten? Heb je een nieuwe kamerstijl of zijn er andere redenen waarom er veel veranderd is in je leven? Deze matrassen veranderen gewoon met je mee!

Beddelicious, echt voor iedereen!

Beddelicious ontwikkelt bedden, boxsprings en matrassen en blocksmatrassen waarvan deze individueel op maat kunnen worden afgesteld. Jouw lichaam en slaapgedrag staan bij Beddelicious centraal.

En mochten er in de loop van de tijd factoren veranderen, bijvoorbeeld door gewichtsverlies of zwangerschap, dan kunnen de modules heel simpel aan de nieuwe situatie worden aangepast. Hoe handig is dat?

En mochten er in de loop van de tijd factoren veranderen, bijvoorbeeld door gewichtsverlies of zwangerschap, dan kunnen de modules heel simpel aan de nieuwe situatie worden aangepast. Hoe handig is dat?

Blocks Matrassen

Beddelicious heeft het innovatieve Blocks Systeem ontwikkeld. Blocks zijn losse matrasblokken met ieder een eigen hardheid. Helemaal op maat en individueel instelbaar, dat is waar het om draait. 

Slapen is waar ik naar verlang, maar ik ben te lang..

In een land dat bekend staat om zijn lange mensen, is het aanbod aan bedden met afwijkende maten opvallend klein. Beddelicious is één van de weinige beddenproducten die gespecialiseerd is in bedden voor lange mensen.

Wist je dat een persoon van 1.90 meter al een matras nodig heeft van 2.10 meter? En mensen boven de 1.90 meter zelfs bedden vanaf 2.30 meter. Die zijn nauwelijks te vinden. Best gek toch? Om zo goed mogelijk op de behoeften van mensen met bijzondere maten in te spelen, zijn wij een samenwerking aangegaan met Rob Bruintjes, voorzitter van de Stichting Lange Mensen Nederland. 

Beddenspecialist Den Herder Bedden Harderwijk

Adresgegevens

Deventerweg 7
3843 GA Harderwijk

Telefoon

T. 0341-415363

Openingstijden

Ma Gesloten
Di 9.30 - 18.00 uur
Wo 9.30 - 18.00 uur
Do 9.30 - 18.00 uur
Vr 9.30 - 21.00 uur
Za 9.30 - 17.00 uur
Zo Gesloten
Meer info