Beach, Bible & BB op Strandeiland

Liefhebbers van strand, barbecue en een vleugje inspiratie kunnen zondagavond 28 juni terecht bij Boterlap Beach Club op het Strandeiland in Harderwijk.

Zondag 28 juni in Boterlap Beach Club

Daar vindt namelijk het evenement ‘Beach, Bible & BBQ’ plaats, een initiatief van Café de Liefde.
 
De bijeenkomst begint om 18.00 uur met livemuziek en een korte lezing onder leiding van Jolanda Fennema. Aansluitend is de barbecue. Marieke en Bouke Sleurink verzorgen de popmuziek tijdens en na de lezing. Tijdens deze avond gaan we op zoek naar de kernwaarden van ons geloof en naar de meerwaarde daarvan.
 
De dienst is vanzelfsprekend kosteloos. De kosten voor de barbecue bedragen € 12,50 (kinderen t/m 12 jaar: € 5,00). Graag tijdig opgeven via: [email protected]. Ook geschikt voor een vereniging of club die hun seizoen willen afsluiten.
 
Over Café de Liefde
Café de Liefde On Tour is een initiatief van Stichting Café de Liefde. De stichting heeft tot doel een café met een christelijke visie te openen middenin het uitgaansgebied van Harderwijk. Om belangstellenden op de hoogte te houden vindt regelmatig een avond plaats in telkens een andere horecagelegenheid in Harderwijk. Initiatiefnemer Teun van Garderen: “We komen achter de schermen steeds een stap verder in het bereiken van ons doel.

En we ontmoeten steeds weer mensen die ons idee goed vinden en ervan overtuigd zijn dat onze droom het waard is om te verwezenlijken en daarbij willen helpen. Het lijkt dus misschien dat er niets gebeurt, maar in werkelijkheid zijn we druk aan het pionieren, vanuit het besef dat dit iets is van de lange adem.”
Cafe de Liefde
 

SUZ&ZO verkoopmanagement en huispromotie

Adresgegevens

Grote Marktstraat 9
3841 AH Harderwijk

Telefoon

T. 06-15602961

Meer info