Bart Jansen Makelaars viert 40-jarig jubileum!

40 jaar lang is de familie Jansen al een begrip in Harderwijk en omstreken. Dit jaar vieren ze deze mooie mijlpaal. Het is allemaal begonnen in 1982 als Marinus Jansen Makelaardij, Hypotheken en Verzekeringen.

Vandaag de dag wordt dit familiebedrijf doorgezet door zijn kinderen. Bart Jansen als Bart Jansen Makelaars en Aart-Jan Jansen als Marinus Jansen Hypotheken en Verzekeringen

Dit prachtige familiebedrijf opereert nog steeds samen vanuit het voormalige burgemeester pand aan de oranjelaan in Harderwijk.

Kantoorpand Bart Jansen Makelaars Harderwijk
Bart Jansen Makelaars is een allround makelaarskantoor actief in de woningmakelaardij en het bedrijfsmatig vastgoed. ‘Kennis is kracht’ is niet voor niks de slogan. Deze veelzijdigheid vereist een hoog kennisniveau! De diensten die zij verlenen zijn verkoop, aankoop, verhuur en taxaties.

Wat onderscheidt Bart Jansen Makelaars hen van anderen?

Dat is een hoger kennisniveau, maar ook een heldere communicatie. Tarieven en voorwaarden staan op de website. Bovendien is het bedrijf trendsetter in woningpresentatie. De betrokkenheid met jou is groot! Bart Jansen Makelaars gaat niet voor een snelle verkoop, maar voor de beste verkoop voor jou! 

Ze zijn als kantoor ontzettend trots op deze mooie prestatie en willen deze voortzetten. Op naar de volgende 40 jaar!

Pand Bart Jansen Makelaars Harderwijk
 

Bart Jansen Makelaars

Adresgegevens

Engelserf 28
3843 BE Harderwijk

Telefoon

T. 0341-419177

Meer info