Baby-Peuterzwemmen. Uw kind al jong vertrouwd met water

Al vanaf 4 maanden kunt u een kind al vertrouwd maken met water. Kleine kinderen bezitten natuurlijke reflexen die er voor zorgen dat ze geen water in slikken bij het onder water gaan. 

Tijdens Baby- en Peuterzwemmen leert een kind samen met de ouder op plezierige wijze de mogelijkheden en onmogelijkheden van het water kennen.

De resultaten zijn er dan ook naar. Al heel jong leert het kind hoe het kan overleven als het (on)vrijwillig te water raakt. Baby- en Peuterzwemmen is dan ook bedoeld om kinderen snel vertrouwd te laten raken met water. En heel belangrijk: Baby- en Peuterzwemmen versterkt de band tussen ouder en kind. De lessen worden gegeven op dinsdag of donderdagmorgen. 

Zwemles

Goed, veilig en leuk zwemonderwijs
Bij Bosbad Putten leert uw kind zwemmen volgens het Zwem-ABC. Dit zijn de nationale diploma’s van de NRZ (Nationale Raad Zwemveiligheid), de enige echte zwemdiploma’s in Nederland. Gediplomeerde instructeurs leren uw kind echt goed zwemmen, zodat het een leven lang plezier beleeft aan water! Ieder kind doorloopt diverse fase. In iedere fase krijgt het een gekleurd polsbandje. Zo weten instructeurs in welke fase uw kind zit. De zwemles is gericht op drie uitgangspunten: motivatie, plezier en zwemveiligheid. U kunt de vorderingen volgen via ons online leerlingvolgsysteem. Is uw kind 4 jaar, dan kunt u hem of haar aanmelden bij de receptie. Soms is er een wachtlijst,
maar die proberen we te beperken. Na betaling van de inschrijfkosten ontvangt u het lespakket.

Er zijn in ons zwembad twee mogelijkheden:
  • 1 x per week een les van 45 minuten
  • 2 x per week een les van 30 minuten.
Kijk voor meer informatie op de Website