Avondwandeling met wildbeleving

Iedere woensdag in augustus kunt u o.l.v. een ervaren gids mee met de educatieve avondwandeling. Tijdens deze excursie zal de gids u het een en ander over wild vertellen en laten zien. 

Een aanrader, voor wie geïnteresseerd is in grofwild en wildbeleving in Ermelo en of op de Veluwe

Onder begeleiding van gids Reintje de Vos, gaat u mee op pad door het bosgebied het Ruigeveld. Vooraf en tijdens de wandeling krijgt u meer informatie omtrent het gebied en het grofwild wat hier voorkomt.
 
Aan de hand van achter gelaten sporen en diverse mee gebrachte voorwerpen zal de gids u van alles laten zien en uitleggen, over deze bijzondere bewoners. Op de terugweg, tegen de schemer aan, wordt er ook een bezoek gebracht aan het wildscherm in het gebied. Op het daadwerkelijk zien van wild is helaas geen garantie te geven.
 
De wandeling vertrekt vanaf de parkeerplaats Indianenbos bij de Champignonlaan. De kosten zijn € 9,50 p.p. De minimum leeftijd is 10 jaar. U moet wel van tevoren aanmelden en betalen. Dat kan bij VVV Ermelo, 0341-552200. De vertrektijd hoort u bij aanmelding, de tocht gaat alleen door als er zich minimaal 10 personen aangemeld hebben.