Avondvierdaagse Harderwijk 2024

De jaarlijkse Avondvierdaagse staat weer bijna voor de deur! Het bestuur heeft besloten om de wandeltocht te laten plaatsvinden van dinsdag 14 mei tot en met vrijdag 17 mei 2024.

Dit jaar een nieuwe opzet waarbij de kinderen na vier dagen vol wandelen, gezelligheid en muziek twee welverdiende rustdagen tegemoet kunnen gaan

Vrijwilligers gezocht
Om deze wandeltraditie mogelijk te maken, zijn ze ook dit jaar weer op zoek naar enthousiaste vrijwilligers. Of het nu gaat om het bemannen van checkpoints langs de route, het begeleiden van de groep op de fiets, of het regelen van het verkeer, je hulp is van onschatbare waarde. Als je bereid bent een handje te helpen of heeft u vragen, neem dan contact met op via [email protected].

Nieuwe route door het Waterfront
Het bestuur heeft geluisterd naar de suggesties van de wandelaars en heeft een spiksplinternieuwe route samengesteld. Op woensdag nemen ze dit jaar een frisse afslag en lopen door het prachtige Waterfront van Harderwijk. Een kans om de stad op een unieke manier te ervaren en te genieten van een vernieuwende wandelervaring.

Inschrijfmogelijkheden
De organistatie begrijpt dat je niet kunt wachten om deel te nemen aan dit gezellige wandelevenement. Daarom maken ze graag de inschrijfmogelijkheden bekend. Vanaf 1 april starten de voorinschrijvingen online op avondvierdaagseharderwijk.nl.

Voor degenen die zich later willen inschrijven, zijn de na-inschrijvingen vanaf 1 mei ook online beschikbaar. Bovendien hebben ze een fysiek inschrijfmoment gepland op 22 april 2024 van 19.00 tot 20.00 uur in de kantine van Zwart-Wit. Bij deze inschrijving is zowel pin als contante betaling mogelijk.

Met deze updates hopen ze jullie allemaal te mogen verwelkomen bij de Avondvierdaagse van Harderwijk 2024. Bereid je wandelschoenen voor en laten we samen genieten van vier onvergetelijke avonden vol plezier en beweging!

Avondvierdaagse Harderwijk 2023