​Avo Diervoeders in Hulshorst breidt uit: 1400 meter aan winkeloppervlak erbij

Avo Diervoeders is dit jaar precies 25 jaar gevestigd in Hulshorst. Het bedrijf is in de afgelopen 25 jaar gegroeid in de paardenvoeders en benodigdheden. Vanaf 2012 is daar een winkel bijgekomen met alles voor de kleine huisdieren zoals honden, katten, landbouwhuisdieren en daarnaast hebben zij ook een assortiment voor tuinen en werkkleding.

De afgelopen tijd is er flink verbouwd. In 2016 is het naastgelegen (oud varkensbedrijf) gesaneerd en bij de winkel aangetrokken, hierdoor heeft Avo Diervoeders een flinke perceelsvergroting gekregen.

(Tekst gaat door onder de foto)


"De eerste fase van de verbouwing is afgerond. We hebben zo'n 700 meter aan de winkel toegevoegd. We hopen volgend jaar met fase twee klaar te zijn waarbij we opnieuw 700 meter erbij krijgen, aldus Anton van Ommen van Avo Diervoeders." Benieuwd naar hoe de vernieuwde winkel eruit ziet? Bekijk dan hier de video!

Groot en klein verpakking voor scherpe prijzen
Deze enorme uitbreiding aan winkeloppervlak vraagt ook om uitbreiding van het assortiment. "Door deze hele grote winkel is het assortiment voor huisdieren flink uitgebreid en is er een grote dierenspeciaalzaak gerealiseerd naast ons vertrouwde assortiment. Bij ons vind je grote en kleine verpakkingen tegen scherpe prijzen".

Volgend jaar krijgt Avo Diervoeders naast de winkel ook dienstverlening erbij: "Wij zullen binnen een jaar een dierenkliniek erbij bouwen, zodat de klant voor alles bij ons terecht kan, op één locatie."

Vernieuwde website en webshop
Naast vernieuwing en uitbreiding van het pand, heeft Avo Diervoeders ook een nieuwe website met ingebouwde webshop. De compleet nieuwe website gaat 1 juli 2020 online. In de webshop kun je heel gemakkelijk je producten vinden en bestellen, maar ook artikelen nakijken en informatie opdoen behoort tot de mogelijkheden. Grotere bestellingen worden met eigen vervoer aan huis bezorgd. Voor onze acties en prijzen houd u onze site in de gaten: www.avodiervoeders.nl.

Service en klantgericht
"Klantvriendelijkheid en service is voor ons erg belangrijk. Haal je grote zakken voer? Zet dan de auto bij de deur. Wij laden de auto voor je in. Onze winkel is ingericht voor gemak en sfeer met professioneel personeel. De meesten personeelsleden werken al zo'n 10 tot 20 jaar bij ons en kunnen jou vakkundig advies geven. Kom dus gerust langs voor alles op het gebied van dier en tuin."

Vrijdag 17 en zaterdag 18 juli open dagen bij Avo Diervoeders
Avo Diervoeders houdt vrijdag 17 en zaterdag 18 juli open dagen op deze twee dagen is er een extra korting van 10% op alle diervoeders en 15% korting op alle dierbenodigdheden. Avo Diervoeders is gemakkelijk bereikbaar: Tussen Harderwijk en Nunspeet aan de Harderwijkerweg 468a in Hulshorst. Kom gerust langs, graag tot ziens.

Avo Diervoeders