Autotaalglas restaureert koplampen en laat ze weer schitteren

Autotaalglas is uw partner voor alles met glas. Denk hierbij aan: sterreparatie, ruitvervanging, kalibreren van sensoren en het polijsten van koplampen. (Bekijk ook de video)

Autotaalglas Harderwijk restauratie koplampen

Een dienstverlening die wij graag uitlichten is het restaureren van koplampen. Je bent je er vaak niet van bewust: doffe of verweerde koplampen.

Ze ontstaan door onder andere zure regen, pekel en zonlicht. Als koplampen dof raken is je zicht op de weg minder en ben je zelf ook minder zichtbaar voor anderen.
 
Koplampen
Autotaalglas restaureert koplampen en laat ze weer schitteren. Niet door de koplampen te vervangen, dit is vaak een dure aangelegenheid. Maar door ze vakkundig te polijsten en opnieuw te coaten. Dit doen we zonder demontage en met vier jaar garantie. Dus zure regen, pekel en zonlicht, kom maar op! Bekijk ook de video.
 
Doorlopend actietarief

Naast ons vaste tarief van € 69,50 per koplamp - Nu in de actie voor € 59,50 -  (nieuwe lampen kosten tussen de 450,00 en 1.250,00 euro) krijg je via de ANWB ledenvoordeel bij Autotaalglas. Autotaalglas en ANWB vinden goed zicht onderweg erg belangrijk. We helpen allebei als het gaat om veiligheid onderweg. Ben je ANWB-lid? Kon dan langs bij Autotaalglas en profiteer van je voordeel op vertoon van je ANWB-lidmaatschapspas. 

Dus doffe of verweerde koplampen? Wij restaureren ze met een speciale coating zodat deze weer zo goed zijn als nieuw tegen een voordelig actietarief met 4 jaar garantie; Autotaalglas Helpt!

Autotaalglas Harderwijk