Artiflex opent flexstore in Lelystad

Sinds oktober 2022 waren ze al open op afspraak, maar sinds 2 januari 2023 is Artiflex officieel geopend in Lelystad en staan de deuren dagelijks open van maandag tot en met vrijdag. ​Hier word je ontvangen door Pim, Yassin en Bart-Jan.

Deze nieuwe locatie is een dependance van de Artiflex vestiging in Harderwijk, waar deze drie heren voorheen hebben gezeten

Met Lelystad vervullen franchiser Rob van der Spek en Artiflex hun gezamenlijke ambitie om fysiek aanwezig te zijn in de regio. Met een kantoor naast Station Lelystad centrum hebben ze een perfecte uitvalsbasis om kandidaten te ontmoeten. Want dat is het doel van deze jobstore.

Ze geloven dat een baan één van de belangrijkste (bij)zaken in het leven is. Door kandidaten te ontvangen en te spreken in een ongedwongen omgeving maken ze een betere connectie. De jobstore is die fijne ontmoetingsplek waar ze in een goede sfeer samen met de kandidaat gaan kijken naar de mooiste baan. Alles is gericht op het binden en matchen van kandidaten aan de juiste opdrachtgever.

Ze zijn al volop reclame aan het maken in de regio. Wie weet kom jij hun opvallende bord wel tegen!

Artiflex vestiging Lelystad

Artiflex

Adresgegevens

Deventerweg 9g
3843 GA Harderwijk

Telefoon

T. 0341-703030

Meer info