Artiflex blijft groeien en verwelkomt twee nieuwe collega's

Door sterke groei van Artiflex in Harderwijk mochten wij per 1 februari 2020 twee nieuwe recruiters verwelkomen, hierdoor is het team in Harderwijk gegroeid naar zes personen. Pieter Biersteker, Recruiter: 'Door de komst van onze nieuwe recruiters kunnen we onze klanten nog beter bedienen met vakmensen uit de branches bouw, infra, procestechniek en metaaltechniek'.

Sinds 1 oktober 2019 is de Artiflex vestiging Nijkerk verhuisd naar een regiokantoor Harderwijk. De nieuwe locatie is een ruim kantoor aan de Deventerweg 9G.

Artiflex is een gespecialiseerde uitzendorganisatie met 10 vestigingen door Nederland. Begin december was de officiële opening van de locatie aan de Deventerweg. Timon van Dongen, Accountmanager: 'Met een band op ons dakterras en een goed verzorgde catering was het een erg geslaagde dag voor al onze relaties'.
 
Vakmensen in de sectoren bouw, infra, metaal en (proces)techniek
Artiflex is specialist in de bemiddeling van vakmensen in de sectoren bouw, infra, metaal en (proces)techniek. Rob van der Spek, Vestigingsmanager: 'Doordat wij een gespecialiseerde uitzendorganisatie zijn, hebben wij veel marktkennis en een groot netwerk aan vakmanschap in deze branches. Dit in combinatie met een ervaren team met veel marktkennis, en te werken met de slimste en nieuwste recruitmentsoftware, lopen wij voorop in de uitzendbranche'. 
 
Ontwikkeling van vakmensen
"Naast het werven van vakmensen, vinden wij het ook belanrijk dat onze vakmensen zich blijven ontwikkelen. Daarom bieden wij vakgerichte trainingen en opleidingen aan. Daarnaast voeren wij tussentijdse evaluatie gesprekken zowel met de klant als onze opdrachtgever, zodat we weten wat er speelt op de werkvloer, aldus Niels Nentjes."  (Bekijk hier de video waarin team Harderwijk zich voorsteld).
 
Maak kennis met Artiflex Harderwijk!

Kom gerust langs bij onze nieuwe vestiging aan de Deventerweg 9G en maak kennis met onze (nieuwe) medewerkers. De koffie staat klaar!

Artiflex Harderwijk
Artiflex Harderwijk

Artiflex

Adresgegevens

Deventerweg 9g
3843 GA Harderwijk

Telefoon

T. 0341-703030

Meer info