Arbeidsconflict? Probeer mediation

Arbeidsmediation werkt! Sinds juli 2017 is Aad van Dam als arbeidsmediator werkzaam in Harderwijk en omstreken. Een arbeidsmediator helpt om arbeid gerelateerde conflicten op te lossen.

Er komen arbeidsconflicten voor tussen collega’s onderling of tussen leidinggevenden en medewerkers. Vaak resulteert zo’n conflict in ziekmelding, waardoor de stress toeneemt en het conflict door allerlei factoren escaleert.

Arbeidsmediation is uitermate geschikt om weer met elkaar in gesprek te komen waardoor er wellicht weer uitzicht komt op een herstelde relatie. Ziek thuis zitten door een conflict op het werk is geen goede zaak. Het gezin heeft er onder te lijden en op het werk neemt de werkdruk voor je collega’s toe. Hoe langer je thuis zit des te moeilijker weer de relaties te repareren.

Wees er snel bij en ga voor arbeidsmediation.

Het werkt en is een betere oplossing dan het met advocaten uitvechten. Advocaten, rechtbank en alles wat er verder bij komt kijken kost heel veel geld. Buiten de kosten is het vaak onzeker wat de uitkomst is van een rechtszaak, Mediation is vele malen goedkoper en heeft veel vaker resultaat. Eenmaal een oplossing gevonden voor het conflict dan is die ook duurzaam. Je kunt weer lekker aan het werk, je zit je thuis niet meer te verbijten en privé gaat het ook weer beter.

Ik ben als arbeidsmediator altijd neutraal en onafhankelijk en alles wat je zegt blijft door geheimhouding binnenskamers. Je hebt dus niets te verliezen met arbeidsmediation om het conflict op te lossen, je kunt door samen een de juiste oplossing te vinden alleen maar winnen. Wil je meer weten over arbeidsmediation, kijk maar eens op de website: www.vandammediation.nl

Aad van Dam

Harderwijkse Zaken

Adresgegevens

Brouwersbosweg 1
3849 NG Hierden

Telefoon

T. 06-53190013

Openingstijden

Ma 08.00 - 17.00 uur
Di 08.00 - 17.00 uur
Wo 08.00 - 17.00 uur
Do 08.00 - 17.00 uur
Vr 08.00 - 17.00 uur
Za Gesloten
Zo Gesloten
Meer info