Apeldoorn en Harderwijk vallen in de prijzen met de beste trucks service

Reden voor een feestje bij Wensink Apeldoorn en Harderwijk. In het kader van De Perfecte Service hebben onze vestigingen de prijzen verdiend voor het optreden bij pechgevallen en beschikbaarheid van de garageservice. 

‘De Perfecte Service’ is het klanttevredenheidsprogramma dat in het leven is geroepen door Mercedes-Benz trucks en heeft als doel de service te verlenen die onze klanten wensen

Wensink Harderwijk Nr1 in de categorie ‘Beschikbaarheid van de garageservice wanneer dat nodig is’

Wensink Harderwijk scoort nr.1 in de categorie ‘Beschikbaarheid van de garageservice wanneer dat nodig is’. In de praktijk houdt dit in dat gepland onderhoud aan een truck één werkdag duurt. Na de diagnose wordt de klant direct op de hoogte gebracht hoe lang de reparatie zal duren. Dit vereist een strakke planning en goede samenwerking tussen de werkplaats, de serviceadviseur en de klant. Wensink Harderwijk behoort tot de nr1 van Nederland.

Wensink Mercedes Harderwijk in de prijzen

Wensink Apeldoorn 1e in de categorie ‘Vestigingen met de hoogste RAR’

RAR (Retail Adherence Rate) is de mate waarin wij bij een stranding onze 24H Service in Maastricht van de juiste en tijdige informatie voorzien. Het voorzien van updates gebeurt met zogenaamde ‘timestamps’, waarbij de klant wordt geïnformeerd over de voortgang van de hulpverlening. Met de komst van de nieuwe ‘Online Status Viewer’ moeten wij de klanten tijdens een stranding vier keer tijdig informeren over de voortgang van onze hulpverlening. De klant wordt hiermee tijdig voorzien van updates over wanneer de monteur ter plaatse is, wanneer hij verwacht gereed te zijn na het stellen van de diagnose en wanneer het voertuig weer klaar is om te rijden. Wensink Apeldoorn is hier helemaal klaar voor!

Wensink Apeldoorn in de prijzen

We zijn trots op de geweldige prestatie die de medewerkers van Wensink Harderwijk en Apeldoorn hebben neergezet! Op vrijdag 31 augustus worden de medewerkers in het zonnetje gezet tijdens een feestelijke avond in Strandpaviljoen De Zeemeeuw in Noordwijk.
 

Wensink Mercedes-Benz Bedrijfswagens Harderwijk

Adresgegevens

Stephensonstraat 5
3846 AK Harderwijk

Telefoon

T. 0341-414255

Openingstijden

Ma 8.00 - 22.00 uur
Di 8.00 - 22.00 uur
Wo 8.00 - 22.00 uur
Do 8.00 - 22.00 uur
Vr 8.00 - 22.00 uur
Za 8.00 - 12.00 uur
Zo Gesloten
Meer info