​Anne-Marije Mulder uit Harderwijk gaat ruim 400 km fietsen voor het goede doel

Anne-Marije Mulder uit Harderwijk gaat in september 2021 vier dagen op rij wielrennen voor een goed doel, namelijk: stichting Het Vergeten Kind. Deze vier dagen zal zij gemiddeld 100-120 kilometer per dag afleggen in het zuiden van Limburg.

"De reden waarom ik deze sportieve uitdaging aan ben gegaan is voor de noodzaak van stichting Het Vergeten Kind", vertelt Anne-Marije.

"Er zijn in Nederland heel veel kinderen die opgroeien in nare en vervelende omstandigheden. Nu door corona worden die kinderen nog meer getroffen. Ik ben zelf wél opgegroeid in fijne omstandigheden en het minste wat ik kan doen, is geld ophalen. Zodat stichting het vergeten kind hun werk en missie kan voortzetten".

Doel: 2000 euro ophalen voor het vergeten kind
"Ik ben geen fietser, maar ik houd wel van een sportieve uitdaging. Deze maand ben ik begonnen met de trainingen. Mijn doel is om 2000 euro op te halen. Het doel is om totaal met de groep fietsers 50.000 euro op te halen. In mijn persoonlijke kring/netwerk heb ik al 1000 euro opgehaald. Maar hoe meer we inzamelen, hoe meer kinderen er blij gemaakt kunnen worden. Ik zal daarom alles op alles zetten om zoveel mogelijk geld op te halen".

Stichting Tour d’Extravaganza 
Stichting Tour d’Extravaganza steunt ook dit jaar stichting Het Vergeten Kind. Dit doen zij door middel van het organiseren van een sportief evenement, waarbij de deelnemers in september zoveel mogelijk kilometers wandelen, wielrennen, hardlopen of mountainbiken rondom Wageningen. Deze prestatie kan gesponsord worden door bedrijven en particulieren. Het geld wat we hiermee inzamelen doneren we aan Stichting Het Vergeten Kind. Meer over deze actie lees je op de website www.tourdextravaganza.nl.

Help Anne-Marije naar haar doel!
Wil jij Anne-Marije helpen? Doneer dan via deze link: https://actie.hetvergetenkind.nl/actie/anne-marije-mulder

Bent je een ondernemer en wil je Anne-Marije sponsoren? Zakelijke donaties of bedrijven mogen mailen naar [email protected]. Er kan via de stichting een format worden opgemaakt voor donaties.