Alpha Farsi en Arabische gespreksgroep van start

Op vrijdag 15 september gaan in het Echocentrum 2 taal groepen van start met een nieuw seizoen.

De ALPHA FARSI start deze avond met een introductie avond van de nieuwe Alpha Farsi die in de komende 12 weken op vrijdagavond gehouden wordt

Ze geven informatie over de opzet en inhoud van Alpha. Iemand vertelt van zijn ervaring met Alpha en ze maken kennis met elkaar. De opzet van Alpha heeft 3 hoofd onderdelen: samen eten, een korte inspirerende film in Farsi gesproken over bijvoorbeeld waarom bidden en de kleine groepen om met elkaar vragen en ervaringen te delen. Al miljoenen mensen over de hele wereld hebben positieve ervaringen opgedaan met deze opzet.

Voor Farsi sprekenden uit het AZC of met status blijkt het ook een bijzondere gelegenheid om in eigen taal meer van het christelijk geloof te leren kennen want al vele tientallen Farsi sprekenden deden deze cursus in Echo.

De aanvang is 18.30 uur met de maaltijd, in het Echocentrum, Melis Stokelaan 91A Harderwijk. Er zijn geen kosten aan verbonden.

De Arabische groep start in een eigen ruimte ook op 8 september om 18.30 uur met eten

Olv Laurens gaat ook een Arabische groep van start. Vorig seizoen heeft een groep mensen de Al Massira doorlopen. Voor de komende tijd staan een aantal thema’s van het christelijk geloof op het programma. Ook hier is gelegenheid om kennis te maken en vragen te stellen over de plannen en inhoud.

Deze activiteiten zijn een onderdeel van de activiteiten van “Kerk en vluchteling in Harderwijk”, naast oa de Internationale diensten op zondagmiddag.

Heeft u buren, vrienden of contacten met Farsi of Arabisch  sprekenden, komt u gerust mee om iemand te introduceren

Voor meer info: www.geloveninharderwijk.nl of www.stichtingecho.nl