Allerzielen bij Catharinakerk Harderwijk

Eerst opgeven. Maandag 2 november viert de Catharinakerk in Harderwijk traditiegetrouw Allerzielen. Bij deze viering worden de overledenen herdacht.

In tegenstelling tot voorgaande jaren is het nu voor slechts 30 mensen mogelijk om de viering bij te wonen.

Deze viering is in Harderwijk zeer populair omdat iedereen, van welke gezindte of geloofsrichting dan ook– ook als men niet gelovig is – aan deze viering kan deelnemen.
 
Aanmelden kan als volgt: Op donderdagochtend 29 oktober kunnen belangstellenden tussen 10:00 en 12:00 uur contact opnemen met het secretariaat op telefoonnummer 0341-412 met naam, telefoonnummer. Meld ook het aantal mensen van dezelfde huishouding dat naar de kerk komt. Aanmelding met deze gegevens kan ook via het e-mailadres: [email protected]. Dat kan tot uiterlijk vrijdag 30 oktober 17:00 uur.
Als het aantal van 30 kerkgangers is bereikt, is aanmelden niet meer mogelijk, waarvan de aanmelder bericht krijgt.
 
Wie zich ziek, verkouden of zich niet lekker voelt mag zich niet aanmelden.

Mocht dat het geval zijn ná de aanmelding dan vraagt de Catharinakerk om af te melden, zodat iemand anders kan worden toegelaten. Dat is ook het geval als het om een andere reden gaat.
 
Bij binnenkomst in de kerk wordt de opgave gecontroleerd (naam en telefoonnummer) en er wordt gevraagd naar de gezondheid.
De lijst met aanmeldingen wordt 14 dagen bewaard en daarna vernietigd. Vergeet niet een mondmasker mee te nemen; het is verplicht deze bij verplaatsingen te dragen. Heeft de bezoeker een plaats gevonden, dan mag het masker af.