Allereerste uitgave Nieuwe Kijk op Zaken Harderwijk valt op de mat

Nog een paar dagen en dan verschijnt de allereerste Nieuwe Kijk op Zaken Harderwijk! Deze krachten bundelende nieuwskrant voor alle ondernemers in Harderwijk en Hierden valt vanaf dinsdag 19 februari door de bus. Van allerlei kanten kregen we de afgelopen voorbereidingsmaanden positieve bijval op dit uitdagende initiatief van reclameman Martin Foppen.

Met zijn Harderwijkse hart heeft hij samen met journalist Kees van Loon en acquisiteur Ana Maria Santos een lokaal medium tot stand gebracht.

Nieuwe Kijk op Zaken Harderwijk staat garant voor een overzichtelijke, informatieve leeservaring. Via thematische uitgaven geven we inzicht in de zakelijke wetenswaardigheden van bedrijvig Harderwijk en Hierden, de gemeente en belangenorganisaties. Nieuwe Kijk op Zaken Harderwijk richt zich op alle ondernemende branches.

De doelstellingen die we voor ogen hadden zijn gelijk bewaarheid in onze eersteling die in het teken staat van ‘Uitdaging’. In deze uitgave geven we niet alleen tekst en uitleg over de vele perspectiefvolle uitdagingen van Nieuwe Kijk op Zaken Harderwijk. Ook stichting de Harderwijkse Uitdaging wil dit jaar van alles voor elkaar boksen. En wat te denken van de gemeentebestuurders. Wethouder Christianne van der Wal noemt het creëren van collectiviteit bij de ondernemende middenstand een van de grootste uitdagingen voor 2019.

Energiecoöperatie Endura wil de stad voorzien van Harderwijk Energie. Landstede moet haar eigen Robotschool verder handen en voeten geven. Samen met Parkmanagement zal de Bedrijvenkring Harderwijk vol ambitie de verduurzamingsgolf verder uitrollen over Lorentz. De zeventigjarige serviceclub Rotary Harderwijk streeft naar verjonging en wil de gelederen uitbreiden met ondernemers uit de binnenstad, het MKB en de agrarische sector.

Heeft u nieuws, wilt u adverteren? Trek gelijk aan de bel! Mocht u om wat voor reden dan ook Nieuwe Kijk op Zaken Harderwijk niet ontvangen, neem dan contact op met:
  • Foppenreclame 0341 – 430222
  • Martin Foppen 06 – 22558692, martin@foppenreclame.nl
  • Kees van Loon 06 – 41675733, keesvanloon@kabelfoon.nl
  • Ana Maria Santos 06 – 30729145, ana@succespunt.nl
Team nieuwe kijk op zaken Harderwijk

Het team van Nieuwe Kijk op Zaken Harderwijk met Ana Maria Santos, Martin Foppen en Kees van Loon. Foto: Ruben Schipper