Aftrap en ondertekening Sportparkmanagement

Dinsdagavond 21 maart was de officiële aftrap en het tekenmoment van het "Sportparkmanagement" tijdens het jaarlijkse Sportplatform Harderwijk in Sportcafé de Rumels in Hierden.
 

Over het Sportparkmanagement

De vier sportclusters in de gemeente - Parkweg, Hierden, Strokel en Slingerbos - hebben de handen ineengeslagen met gemeente Harderwijk en GA! Harderwijk. Het doel is gezamenlijke inzet voor de bevordering van de vitaliteit van inwoners.

Sportparkmanagement ondertekening Harderwijk

Verenigingen binnen de sportclusters willen dat hun parken (nog) meer uitnodigen om te sporten en bewegen, de hele dag door. Ook willen ze inspelen op maatschappelijke ontwikkelingen met een sport- en beweegaanbod voor iedereen. Daarvoor worden sportparkcoördinatoren en -coaches Monique, Lara, Denisa en Suzanne ingezet vanuit GA! Harderwijk. Zij hebben de opdracht om overdag meer activiteiten te organiseren en de samenwerking tussen de verenigingen en andere organisaties in de gemeente te versterken.

Per park wordt samen met de sportverenigingen een jaarplan gemaakt. Daarnaast worden er gezamenlijke activiteiten en acties georganiseerd. Op 21 maart werd deze samenwerking officieel gemaakt met een formele ondertekening door de sportverenigingen, GA! Harderwijk en gemeente Harderwijk. Vanuit gemeente Harderwijk was wethouder Sport, Marcel Companjen, aanwezig. 

Ondertekening Sportparkmanagement Harderwijk