Actie DRU maestro serie

Het ultieme vuur! Van Manen en Visser heeft de hele maand maart 2020 een DRU maestro serie actie.

Actie DRU maestro serie

  • Actieperiode 01-03-2020 t/m 31-03-2020, de haard dient in de actieperiode te zijn besteld.
  • De uiterlijke levering is in Juli 2020.
  • Geldig op de volledige Maestro serie.
  • De actie geldt niet in combinatie met andere aanbiedingen en acties van DRU.
Het ultieme vuur
260 jaar Nederlands vakmanschap, kennis en innovatie heeft geleid tot een serie gashaarden waarbij het natuurlijke en levendige vlammenspel van een echt houtvuur wordt geëvenaard. De revolutionaire Maestro gashaarden van DRU, ofwel het ‘ultieme vuur’.

Dynamic Flame Burner®
Het creëren van het ‘ultieme vuur’ is het creëren van echtheid. Bij de Maestro gashaarden realiseren we dit door het verwerken van een tweede brander in de keramische houtblokken. Het vuur grijpt nu niet alleen om de blokken heen, maar de vlammen hebben ook meer volume en reiken hoger dan bij alle andere gashaarden. Niet van echt te onderscheiden houtblokken. Een natuurlijkere kleur, structuur en detaillering zorgen voor een nog echtere vuurbeleving.

Eco Wave, niet te warm en toch een levendig vlammenspel
De innovatieve gashaarden en gaskachels van DRU zijn voorzien van het energiezuinige Eco Wave systeem. Hiermee kun je het vermogen van de brander eenvoudig terugbrengen met behoud van een mooi vlambeeld. Het wordt zo nooit te warm in je interieur en het is dus niet nodig om de haard laag te zetten of te doven.

Easy release door system
Diverse DRU Maestro haarden zijn voorzien van het 'Easy release door system', een handige klap-/draaideur die de reiniging van de haard vergemakkelijkt. De deur kan gemakkelijk worden geopend zonder shroeven te hoeven verwijderen. Deze mooie innovatie is verkrijgbaar op verschillende Maestro haarden.

NIEUW: Maestro 60 Eco Wave serie

De eerste haard voor elk seizoen
De Maestro 60 Eco Wave haarden bieden een perfect zicht op de prachtige vlammen, dankzij de extra hoge ramen. De haarden zijn voorzien van de exclusieve Dynamic Flame Burner®, die tijdens de koudste tijden van het jaar een prachtig hoog en dicht vlammenspel creëert. De unieke Summerlighting® functie zorgt door het gebruik van LED's voor verrassende vlammen en een prachtige gloed met minimale of geen warmteafgifte; ideaal voor de zomeravonden wanneer je nog lekker bij de haard wilt genieten.

DRU maestro Eco Wave Van Manen en Visser Harderwijk

Van Manen en Visser Dru Maestro Harderwijk
DRU maestro Van Manen en Visser haarden Harderwijk
DRU maestro haard Van Manen en Visser Harderwijk

 

Van Manen & Visser Haarden B.V.

Adresgegevens

Lorentzstraat 8-A
3846 AW Harderwijk

Telefoon

T. 0341-418807

Openingstijden

Ma 13.00 - 17.30 uur
Di 09.00 - 17.30 uur
Wo 09.00 - 17.30 uur
Do 09.00 - 17.30 uur
Vr 09.00 - 17.30 uur
Za 10.00 - 16.00 uur
Zo Gesloten
Meer info