Actie: Audi Private Lease

Rij een nieuwe Audi voor een vast bedrag per maand zonder investering of aanbetaling. Dit kan al vanaf €299,- per maand. De actie loopt nog t/m 31 mei 2018, dus wacht niet te lang.

Heb je altijd al een gloednieuwe Audi willen rijden, maar behoorde dat (nog) niet tot de mogelijkheden?

Dan is het nu tijd voor verandering, want met dit scherpe aanbod is een nieuwe Audi rijden binnen handbereik. Voor een vast bedrag per maand zonder investering of aanbetaling weet je precies waar je aan toe bent.
 
Het maandberdrag is inclusief:
  • Verzekering en wegenbelasting;
  • Reparaties, onderhoud en banden;
  • Schadeherstel en glasreparatie;
  • Vervangend vervoer na 24 uur;
  • Pechhulp. 
Meer informatie?
Interesse in dit scherpe aanbod? Kijk dan hier voor meer informatie.
Audi private lease actie bij auto flevo in Harderwijk

Wat is private lease?

Er wordt een overeenkomst afgesloten voor een vooraf bepaalde periode en een verwacht aantal te rijden kilometers. Aan het einde van de overeenkomst kan de auto gewoon weer worden ingeleverd. Het risico van onderhoudskosten en de restwaarde is voor ons. Zo zijn er nooit onverwachte kosten.

Audi Private Lease voldoet aan de eisen van het Keurmerk Private Lease. Dit betekent dat alle kosten inbegrepen zijn: afschrijving, rente, afleveringskosten, verzekering, wegenbelasting, reparaties, onderhoud, vervanging van banden, schadeherstel, glasreparatie, vervangend vervoer na 24 uur, (inter)nationale pechonderweg-hulpdienst en BTW.

Het enige wat niet in het vaste maandbedrag zit zijn de kosten voor de brandstof, boetes, tol, het wassen van de auto en bijvoorbeeld de meer dan vooraf afgesproken gereden kilometers.

Daarnaast is er bij schade aan de auto die niet verhaald kan worden sprake van een eigen risico.
Het maandbedrag kan alleen aangepast worden wanneer belastingen of wetten wijzigen. Denk hierbij aan landelijke/provinciale verhoging van de wegenbelasting, verhoging assurantiebelasting of BTW-aanpassing. Wanneer dit het geval is wordt de klant door ons per e-mail of per post hiervan op de hoogte gesteld.

 “Een nieuwe Audi was nog nooit zó dichtbij”

Actie audi private lease bij Auto Flevo Harderwijk
 

Auto Flevo

Adresgegevens

Zuiderbreedte 46
3845 MC Harderwijk

Telefoon

T. 0341-460660

Openingstijden

Ma 09.00 - 18.00 uur
Di 09.00 - 18.00 uur
Wo 09.00 - 18.00 uur
Do 09.00 - 18.00 uur
Vr 09.00 - 18.00 uur
Za 10.00 - 17.00 uur
Zo Gesloten
Meer info