Abel Tasmannetje

Op 11 oktober komt Arthur Geesing weer naar het Jeugdtheater Harderwijk in de Catharinakapel, na ‘wolfje” komt hij nu met de voorstelling ‘Abel Tasmannetje’.

“Abel Tasmannetje”, is een vrolijke voorstelling met prachtige poppen en vol mooie liedjes en visuele grappen, speciaal voor kinderen van 6 t/m 10 jaar.

Deze poppenvoorstelling gaat over verbinding maken met elkaar en over de liefde. Juist deze thema’s zijn in deze tijd van onbegrip en conflicten in de wereld volgens Arthur Geesing erg belangrijk.

Abel Tasmannetje is een postbode die in zijn magische PostTas woont. Onbezorgd bezorgt hij de onbezorgde post. Dat is post zonder adres, naam of postcode. Hij is een eigenwijs en ondeugend mannetje. Regelmatig stuurt hij, als een moderne Robin Hood, post naar eigen inzicht naar mensen die dat pakketje, kaartje of cadeautje wel beter kunnen gebruiken. Hij rust niet voor hij zijn doel heeft bereikt; hij reist door plaats en tijd en verbindt. Hij is ten slotte een Tasman!

En dan komt er plots nog een postbode die alles volgens de regeltjes doet …

Een vrolijke poppentheatervoorstelling vol mooie liedjes en grappen over de groeiende vriendschap tussen twee tegenpolen, een magische PostTas en wat kaarten, brieven en pakjes allemaal teweeg kunnen brengen.

Datum; 11-10-2015
Tijd; 11:30 - 12:30uur
Waar: Catharinakapel (Klooster 1 - 3841 EN Harderwijk)
Kaartjes; voorverkoop € 7,50 voor aanvang van de voorstelling € 8,50
Abel Tasmannetje