5000ste betalende klant bij FIRA WONEN

Op 31 augustus 2019 opende FIRA WONEN haar deuren en gisteren betaalde de 5000ste klant aan de kassa. De 5000ste klant werd verrast met een cheque ter waarde van 50 euro.

FIRA WONEN Harderwijk 5000ste klant

Bedrijfsleidster Chantal Foppen verteld: "Wij hadden natuurlijk een verwachting van onze woonwinkel, maar dit overtreft alles. Als je iets meer dan 2 maanden open bent en de 5000ste klant betaald, dan mag u best weten, dat we enorm trots zijn."

FIRA WONEN ging op 31 augustus open en duizenden mensen zijn al langs geweest. Het succes van FIRA WONEN zijn eigenlijk twee factoren, in ons experience gedeelte is alles wat u ziet vaak al de volgende dag in huis, omdat we leveren uit een magazijn van 18.000 m2 en in onze outlet is het onze lage prijs en het feit dat je het direct kan meenemen.

De woonwinkel is de afgelopen 2 maanden volwassen geworden en alles is aangeraakt. De eigenaren van FIRA WONEN willen een beleving neerzetten en dat is goed gelukt. De winkel is een aanwinst voor Harderwijk en ver daarbuiten.

Maandelijks is er veel te doen aan activiteiten zoals: Live muziek, bloemschikken, hapjes en drankjes en ga zo maar door. De mensen die ons bezoeken zijn ernorm enthousiast, ook omdat er elke week weer nieuwe artikelen zijn. 

Kortom, heeft u iets nodig voor uw huis of wilt u het iets gezelliger maken dan is FIRA WONEN aan de Marie Curiestraat 2 een echte aanrader.

Bekijk ook de actiefolder van de maand november

Actie november FIRA WONEN Harderwijk