46 Eengezinswoningen Noordereiland

Stel je eens voor: een sfeervolle plek waar stad, land en water elkaar ontmoeten. Hier woont elke bewoner ultiem in een prachtige omgeving en de voorzieningen zijn allemaal écht dicht in de buurt.

Hier spelen kinderen veilig op straat, wordt men ’s ochtends wakker van het geluid van waterhoentjes en doet de fantastische natuur je keer op keer verrassen. Het Noordereiland in Harderwijk is zo’n plek.

Deze wijk in wording is onderdeel van het Waterfront en de laatste zal bestaan uit 46 iconische woningen zijn vanaf 2 juni 2018 in verkoop. De toekomstige bewoners van het Noordereiland genieten met volle teugen van het leven. Ben jij benieuwd wat dit bijzondere eiland allemaal te bieden heeft? Vaar dan mee door de prachtige wereld van het Noordereiland.

Unieke ligging

Via de vaste brug aan de oostzijde het eiland rijd je gemakkelijk het Noordereiland op. Deze doorgang is toegankelijk voor fietsers, voetgangers, auto’s en hulpdiensten. Maar wat te denken van de toegang via het water? De Randmeren vormen namelijk het langst onderbroken vaargebied van Nederland. In de tuinen van de vrijstaande woningen aan de waterrand kun je zelfs je sloep aanleggen, een echte droom voor elke watersportliefhebber.

Wie over de Knardijk in westelijke richting rijdt, is met 5 minuten in de provincie Flevoland. Rijd je hetzelfde aantal minuten de andere kant op dan sta je in het centrum van Harderwijk. Een betere én meer natuurrijke ligging bestaat er niet!

Voor iedereen

De ontwikkeling van het complete Waterfront bestaat uit maar liefst 1.400 woningen. waarvan er 46 op het Noordereiland komen in totaal 200 appartementen en woningen waarvan de laatste 46 woningen vanaf 2 juni 2018 in verkoop zijn. Je kunt het al een beetje raden: dit kan niet anders dan een knusse en intieme buurt worden. Er komen rij- en hoekwoningen, twee-onder-één-kappers en vrijstaande villa’s. Met zo’n woonaanbod is er echt voor ieder wat wils. Daarnaast is de architectuur van het Noordereiland gebaseerd op de New England Seaside. Je waant je hier in Cape Cod-achtige sferen. Kortom: de toekomstige bewoners zullen hier niet alleen genieten van een schitterende nieuwe woning, maar ook van een warme en vooral gezellige plek.

Informatie: WoneninWaterfront

Eengezinswoningen Noordereiland Waterfront Harderwijk