40-jaar Wijkvereniging Stadsdennen & Frankrijk

Op zaterdag 11 september 2020 vierde het bestuur van de Wijkvereniging Stadsdennen & Frankrijk een “speciaal” verjaardagsfeestje.

De week voorafgaand aan het jubileum had het bestuur het gebouw De Kiekmure in de wijk Stadsdennen al overgenomen, zo was te zien in een flitsende video

40 jaar lang opereert de Wijkvereniging vooral in de wijken Stadsdennen & Frankrijk. Tijdens de feestelijke avond werd al snel duidelijk dat de Wijkvereniging inmiddels ver kleurt buiten de wijkgrenzen. Mooie woorden van wethouder Marcel Companjen, Carla Venema namens Zorgdat en Hans Alfons namens MFZ De Kiekmure mochten niet ontbreken.

Meo een bedrijf uit Alkmaar waar het bestuur een bijzondere samenwerking mee heeft, reikte een prachtig felicitatiebord uit.  
“De directeur van Meo gaf ons de opdracht om voor het bord een mooie plek te zoeken. Samen met de voorzitter van De Kiekmure hebben wij er direct voor gezorgd dat het bord een mooi plekje heeft gekregen in het gebouw waar onze wijkvereniging zich het meeste thuis voelt. Hoe mooi is dat!”, aldus Secretaris B.T. Goosen met een trotse glimlach.

Tijdens de eindpresentatie werden de 100 aanwezigen, meer ruimte was er niet door alle maatregelen, meegenomen door: 40 jaar plezier, ontmoeting en klaar staan voor een ander.

Met elkaar genieten en ervoor elkaar zijn is zo belangrijk. B.T. Goosen sloot dan ook af met de woorden: “elkaar ontmoeten, plezier maken, ervoor elkaar zijn en van elkaar blijven houden zullen we de komende jaren blijven doen”.

De presentaties en andere informatie over 40 jaar Wijkverenging zijn na te lezen via www.wijkstadsdenenn.nl/40jaar.

Bestuur Wijkvereniging Stadsdennen en Frankrijk
40 jarig jubileum Wijkvereniging Stadsdennen en Frankrijk
Voorzitter en secretaris Wijkvereniging Stadsdennen en Frankrijk