​4 x de leukste eindejaarsrelatiegeschenken op een rij

Aan het einde van het jaar wordt er bij veel bedrijven nagedacht over het geven van relatiegeschenken. Elk jaar worden de meest creatieve cadeaus bedacht voor (klant)relaties. 

Klaassen Bedrijfskleding BV zet een aantal tips voor relatiegeschenken voor u op een rij.

1. Leuke cadeaus voor in huis
Het jaar 2020 staat bijna volledig in het teken van veel thuis blijven. Reden genoeg om het thuis extra gezellig te maken! Heeft u wel eens aan gedacht aan een mooie mok of muismat, voor tijdens het thuiswerken. Of een kurkentrekker/flesopener en mooie borrelplank met logo, voor de vrijdagmiddag borrel (op afstand)? Maar ook de luxere geschenken, zoals gegraveerde keukenmessen of draadloze oplaadstations zijn mogelijk, dus er is voor ieder wat wils!

2. Mondkapje
We kunnen inmiddels niet meer om het mondkapje heen. Ook mondkapjes kunnen wij voorzien van een logo of andere persoonlijke boodschap. Van een leuke tekst, een klein bedrijfslogo of zelfs een compleet full colour opdruk over het hele mondkapje. De mogelijkheden zijn eindeloos!

3. Shop lokaal
Er komt steeds meer vraag naar lokale producten. Er is meer vraag gekomen naar producten die geproduceerd zijn in Europa en minder uit het Verre Oosten. Producten die geproduceerd zijn in Europa zijn vaak duurzamer, sneller leverbaar en maatschappelijk verantwoord. Dat brengt ons gelijk bij een andere trend die momenteel erg actueel is, namelijk het gebruik van duurzame producten. Bij duurzame producten kunt u onder andere denken aan: producten van duurzaam bamboe, notitieboekjes en ecopennen, of artikelen van gerecyclede PET-flessen.

4. Organiseer een thuis evenement
Wil je iets leuks organiseren voor jouw medewerkers? Organiseer een online evenement! Zo kun je bijvoorbeeld een online spelletjes avond, of een (niet in de) kroeg-quiz organiseren met alle collega's of klanten. Laat teams tegen elkaar strijden in teamkleding met bijvoorbeeld een hoody of t-shirt met het bedrijfs logo.

Een leuk geschenk om mee te geven blijft beter hangen bij uw (potentiële) klant. Bij Klaassen Bedrijfskleding kunt terecht voor allerlei soorten relatiegeschenken en andere promotionele artikelen. Neem gerust contact met ons op of kom langs en laat u adviseren.

Klaassen Bedrijfstextiel

Adresgegevens

Nobelstraat 21
3846 CE Harderwijk

Telefoon

T. 0341-421234

Openingstijden

Ma 8.00 - 12.30 - 13.00 - 17.00 uur
Di 8.00 - 12.30 - 13.00 - 17.00 uur
Wo 8.00 - 12.30 - 13.00 - 17.00 uur
Do 8.00 - 12.30 - 13.00 - 17.00 uur
Vr 8.00 - 12.30 - 13.00 - 16.00 uur
Za Gesloten
Zo Gesloten
Meer info