3 Weken glijden in het Hortuspark in Harderwijk

We genieten al een paar weken van de gezelligheid op en rond de tiende editie van de  ijsbaan op de Markt in Harderwijk. 

Het feest kan echter niet groot genoeg! Dus wordt er woensdag met de bouw van de reuze glijbaan gestart, zodat deze komende vrijdag om 15.00uur geopend kan worden.

Dan kan je dus naast schaatsen ook nog eens glijden van een enorme hoogte. En dat dit seizoen zelfs 3 weken lang vanwege het 10-jarig bestaan van Harderwijk op IJs.

glijbaan in het Hortuspark Harderwijk
 
Eerste 2 uur gratis glijden
Vrijdag 16 december is er vanaf 15.00uur dus weer glijpret in het Hortuspark en om dat te vieren, glijd je de eerste 2 uur gratis met een tube van die 40 meter lange glijbaan.

Kijk voor de openingstijden op de website. Glijmuntjes zijn te koop bij de ijsbaan en de glijbaankassa. Voor € 0,50 per muntje mag je de trap beklimmen om vervolgens met een mooie vaart naar beneden te glijden. Ben je een enthousiasteling? Koop dan een 10-ritten glijkaart voor € 4,50 en geniet! Je mag de glijbaan op als je 5 jaar of ouder bent en langer dan 1 meter hoog bent. Durf jij het aan? 
 
Nostalgisch schaatsen
Het wordt komend weekend sowieso genieten in de binnenstad van Harderwijk, want op zaterdag 17 december waan je je even terug in de tijd tijdens de verschillende nostalgische schaatsshows.

Verder is het zowel op vrijdagavond als op zaterdagavond ook koopavond in de stad, extra genieten dus! Kom je ook?