2ICT breidt haar dienstverlening uit naar Zwolle

De Harderwijker IT-dienstverlener 2ICT opent een nieuwe vestiging in Zwolle. Met de opening van deze nieuwe vestiging wil zij haar dienstverlening uitbreiden naar de regio Zwolle.

Erwin en Marcel 2ICT
(Foto Erwin Bruinink en Marcel Langevoor - WonderwoodFotografie)

2ICT Harderwijk is in 2001 opgericht en er werken circa 16 medewerkers

Inmiddels bedient zij een grote, diverse en tevreden klantengroep. Met haar dienstverlening zorgt zij ervoor dat bedrijven op IT gebied worden ontzorgt. Hierbij moet o.a. worden gedacht aan het beheer van werkplekken, het beschikbaar maken van applicaties en het realiseren van een optimale IT beveiliging. Zij maakt IT betrouwbaar en eenvoudig.

De vestiging in Zwolle wordt opgestart door de ondernemers Marcel Langevoort en Erwin Bruinink. Beiden hebben ruime ervaring als IT ondernemer en zien kansen in de snel groeiende metropool regio Zwolle. De droom die zij voor ogen hebben is de beste IT-dienstverlener van de Veluwe te worden.

Marcel: ‘Wij richten ons voornamelijk op bedrijven van 10 tot ongeveer 100 medewerkers omdat wij zien dat deze groep bedrijven steeds vaker tussen wal en schip vallen bij IT vraagstukken. IT wordt steeds complexer en is voor deze organisaties van cruciaal belang. Samen met 2ICT Harderwijk hebben we een concept ontwikkeld waarin we deze organisaties optimaal kunnen bedienen met een totaalpakket aan diensten. Hierin zijn wij gespecialiseerd.”

Erwin: ‘Wij richten ons met onze dienstverlening op de drie pijlers cloud, security en het beheer van werkplekken. Hiermee zorgen wij ervoor dat bedrijven optimaal gebruik kunnen maken van een veilige ICT omgeving tegen een vaste prijs. Niet alleen voor nu, maar voor de komende jaren en met een zeer goede 24/7 ondersteuning. Door de jarenlange ondernemerservaring van ons, weten wij wat er speelt binnen deze doelgroep.”

De uitbreiding en nieuwe marktbenadering vraagt om een nieuwe website. De laatste puntjes moeten nog op de i worden gezet, echter vanaf vandaag is deze nieuwe website te bewonderen op www.2ict.nl