27-jarige Ermeloër vermist op het Wolderwijd

Zaterdagmiddag 10 april is een persoon vermist geraakt op het Wolderwijd. De persoon was gaan kanoën op het Wolderwijd en is niet teruggekeerd.

De vermiste man zou in de kano zijn gestapt in de nacht van vrijdag op zaterdag. De kano werd eerder aangetroffen in de vaargeul zonder de persoon.

Rond half vijf zaterdagmiddag kreeg de Kustwacht het verzoek van de politie om te gaan zoeken. Hierbij waren ook de brandweer van Harderwijk en Zeewolde betrokken, een reddingsboot van de KNRM en een helikopter van de Kustwacht.

Ze hebben naar de persoon gezocht op het Wolderwijd en Nuldernauw. Ondanks alle inspanningen is de persoon helaas niet aangetroffen. De zoektocht is zaterdagavond gestaakt.

Net als zaterdag is de politie ook vandaag op het Wolderwijd tussen Harderwijk en Zeewolde op zoek naar een vermiste man van 27 uit Ermelo. Hij is sinds vrijdag- op zaterdagnacht vermist nadat hij met zijn kano vertrok. Zaterdagochtend is zijn lege kano aangetroffen in de vaargeul. (Bron politie Gelderland)

Helaas is tijdens de zoekactie op zondag de vermiste persoon niet aangetroffen. Maandagochtend wordt de zoektocht hervat. Wederom zal dit met sonar zijn om ook onder water te zoeken.

Zoektocht 27 jarige man uit Ermelo 10 april 2021
(Foto Donkersgoed Multimedia)