Proef de herfst op de Harderwijker weekmarkt zaterdag 17 september

Op zaterdag 17 september organiseren de marktkooplieden van Harderwijk, in samenwerking met brasserie “De Bank”, weer een proeverij. 

Vanaf 10.00 uur kunt u weer heerlijk genieten en proeven van diverse culinaire hapjes en gerechten. Deze hapjes en gerechten worden bereidt met vele verse producten van de Harderwijker markt en worden u gratis aangeboden door de marktkooplieden van Harderwijk.

Duizenden inwoners van Harderwijk en omstreken bezoeken wekelijks de warenmarkt. Daarmee is de markt een sociale ontmoetingsplaats voor velen. De marktkooplieden vinden het belangrijk dat het bezoeken van de markt niet alleen nuttig maar juist ook plezierig is. Daarom zorgen ze regelmatig voor leuke acties om u als klant nog beter van dienst te zijn. 

Veelzijdig warenhuis

De Harderwijker markt is een veelzijdig "warenhuis", midden in de gezellige Binnenstad van Harderwijk.  De markt kent niet alleen de alle-dagen-vers-handel, maar ook steeds meer biologische producten, bloemen- en plantenmarkt en stoffen. Daarnaast is er een aanbod van kleding en modeaccessoires zoals o.a. tassen en schoenen. Ook kun je op de Harderwijkse markt terecht voor wenskaarten, wol, je huisdier, zelfmaakmode, sokken, kousen en ondermode. 
 
De weekmarkt van Harderwijk is iedere zaterdag van 08.30  -13.30 gesitueerd op het Kloosterplein. 

Weekmarkt Harderwijk