15 jaar Teunissen Vastgoedonderhoud

Teunissen Vastgoedonderhoud staat begin december in het teken van een bijzondere gebeurtenis. Het Harderwijkse bedrijf bestaat dan namelijk precies 15 jaar. 

Het was in december 2001 dat eigenaar Matthy Teunissen ‘als broekie’ van 25 jaar als zelfstandig ondernemer begon.

‘Dat werd knokken tegen de groten,’ lacht Matthy. Want dat het niet alleen bij schilderen zou blijven, wist hij toen eigenlijk al. Als idealist waren zijn plannen groots. Het eerste jaar wilde hij in elk geval al een medewerker en genoeg opdrachten om beiden aan het werk te houden.’

Teunissen Vastgoedonderhoud Harderwijk

Allround bedrijf
Wat ooit begon als een bijbaantje bij een gerenommeerd Schildersbedrijf in Harderwijk is inmiddels uitgegroeid tot een volwaardig bedrijf met vaste medewerkers die je niet meer alleen belt voor een schilderklus. ‘Onze naam was eerder Schildersbedrijf Glashandel Teunissen,’ legt Matthy uit. ‘Omdat die naam allang niet meer de lading dekt, zijn we inmiddels verworden tot Teunissen Vastgoedonderhoud.’ De medewerkers zijn inmiddels ware allrounders.

Van beglazing, schilder- en herstelwerk tot kleuradviezen en het mengen van verf. Van onderhoud en renovatie tot verbouw en nieuwbouw. En dat alles met het service en kwaliteitslabel van OnderhoudNL Garantie.

Als we kijken naar de verdeling binnen het klantenbestand, zien we dat 60% bestaat uit zakelijke, scholen en verenigingen van eigenaren. De andere 40% zijn particulieren. ‘We komen dus ook graag bij de mensen thuis,’ vertelt Matthy. Bedrijven als Luigi’s eten & drinken, Hotel Baars, de VVE Hogeweg, Maars Holding, het CCNV en vele anderen behoren tot de vaste clientèle van het eerste uur.
 
Teunissen 2.0

Inmiddels is Matthy door zijn 15 jaar ervaring verworden tot realist. De toekomstdromen zijn niet meer groots, maar juist realistisch. En dat betekent het werken naar een Teunissen Vastgoedonderhoud 2.0.

‘We blijven doen wat we nu doen, maar wel met een verbeterslag. In een bedrijf en in medewerkers moet je blijven investeren. En dat is wat we de komende 15 jaar gaan doen, zodat onze producten en onze diensten inhoudelijk blijven verbeteren. We hoeven nooit nummer 1 te zijn, maar we willen wél beter zijn dan de nummer 2.’
 
www.teunissenharderwijk.nl

Tekst: Bold Projecten