10 oktober: Herfstproeverij op de weekmarkt in Harderwijk

Op zaterdag 10 oktober organiseren de marktkooplieden in Harderwijk weer een proeverij. 

U kunt weer heerlijk genieten en proeven van diverse culinaire hapjes en gerechten die u gratis worden aangeboden.

In samenwerking met Brasserie "De Bank" wordt een heerlijk herfstpompoen-proeverij op de markt aangeboden. Dit gerecht wordt samengesteld uit vele verse producten van de Harderwijker markt. Daarnaast worden er heerlijke herfst getinte hapjes worden  uitgedeeld.

Ook de inmiddels welbekende fruitspiesen zullen niet ontbreken. En uiteraard kunt u bij de vele vers kramen producten proeven. Dit word u aangeboden door de marktkooplieden van Harderwijk! 

Wij zien u graag 10 oktober van 08.30 tot 13.30 op de markt in Harderwijk en hopen er een mooie en vooral smakelijke dag van te maken. Tot ziens op de markt in Harderwijk.

Duizenden inwoners van Harderwijk en omstreken bezoeken wekelijks de warenmarkt. Daarmee is de markt een sociale ontmoetingsplaats voor velen. De marktkooplieden vinden het belangrijk dat het bezoeken van de markt niet alleen nuttig is maar ook plezierig. Daarom zorgen ze regelmatig voor leuke acties om u als klant nog beter van dienst te zijn. De Harderwijker markt is een veelzijdig "warenhuis".

De markt kent niet alleen de alle-dagen-vers-handel, maar ook steeds meer biologische producten, bloemen- en plantenmarkt en stoffen. Daarnaast is er een aanbod van kleding en modeaccessoires zoals o.a. tassen en schoenen. Ook kun je op de Harderwijkse markt terecht voor wenskaarten, wol, je huisdier, zelfmaakmode, sokken, kousen en ondermode. 

De weekmarkt van Harderwijk is iedere zaterdag van 08.30  -13.30 uur, gesitueerd op het Kloosterplein. 

Voor meer informatie: zie onze website: harderwijkermarkt.webklik.nl