1.700 Bezoekers voor Rabo Spaarfeest in Theater Harderwijk

Tratitiegetrouw organiseerde Rabobank Randmeren in de herfstvakantie het Spaarfeest. Met dit jaar de voorstelling Wonderschool Live! 

Sparen loont

Jonge spaarders van de Rabobank werden uitgenodigd om op maandag 17 oktober de theatervoorstelling Wonderschool Live! bij te wonen in Theater Harderwijk. Ruim 1.700 jonge spaarders en hun ouders gingen op deze uitnodiging in.

Wonderschool Live!

Wardo de verwonderaar, bekend van het populaire Telekids-programma Wonder School, nam de feestgangers mee in de wonderlijke wereld van onvoorstelbare goochelkunsten: Wardo droomde ervan om ooit te kunnen vliegen, maar om dit te kunnen bereiken moest hij eerst een aantal wonderlijke opdrachten vervullen. Vergezeld door een mysterieuze Hartendame en een pratend konijn ging Wardo, met hulp van het publiek, de uitdaging aan. Wardo verbaasde het publiek met verschijningen, verdwijningen, vliegkunsten en voorspellingen. Uiteraard werden de jonge verwonderaars veelvuldig uitgenodigd actief deel te nemen aan de acts en kregen zelfs enkele trucs uitgelegd, zoals dat hoort in Wonder School.'

Meet en greet

Na afloop van de shows konden de kinderen op de foto met de hoofdrolspelers. Vele blije gezichten bij de kinderen en ouders die ook hadden genoten van de show. Bij het verlaten van het theater werden de Rabobankmedewerkers dan ook volop bedankt!