Solorecital pianovirtuoos Camiel Boomsma in Randmeerconcert Zeewolde

Op zaterdagavond 14 mei geeft de beroemde pianist Camiel Boomsma een solorecital in De Verbeelding in Zeewolde, nadat eerdere optredens wegens corona waren afgelast. 

Al vanaf jonge leeftijd heeft hij veel nationale en internationale prijzen gewonnen, vanwege zijn verfijnde sound en ‘fluwelen’ aanslag

Zijn virtuoze spel neemt je helemaal mee in de sfeer en de klankkleur van de muziek. Op het programma staan onder meer werken van Johann Sebastiaan Bach, Johannes Brahms, Franz Schubert en Frédéric Chopin. Als geen ander weet Camiel Boomsma de poëtische klanken van deze componisten op een expressieve manier tot leven te brengen. Hij laat het publiek ook kennismaken met een vergeten Nederlandse componist uit de 19e eeuw, Gerhard Hamm. Zijn vertolking van deze verrassend mooie muziek is inmiddels enthousiast ontvangen. Na de pauze speelt hij één werk, een prachtige sonate van Franz Schubert. Camiel Boomsma heeft over de hele wereld opgetreden in concertzalen en op festivals en zal nu ook te horen zijn in Zeewolde!
 
Datum, tijdstip en plaats: zaterdagavond 14 mei, 20.00 uur in de Verbeelding.
Adres: De Verbeelding 25, 3892 HZ Zeewolde. Gratis koffie of thee in de pauze.
 
Reserveren is niet nodig. Losse kaarten zijn verkrijgbaar aan de kassa en via de Ticketunie: https://secure.ticketunie.com/wid.../299/43/OrderActvity/661.
 
Informatie over reserveren, inhoud en organisatie van het concert is te vinden op www.randmeerconcerten.nl.

(Foto Hans van der Woerd)

Meer uit de Agenda Harderwijk