Grand Café de Liefde organiseert samen met Kok CinemaxX op zondag 3 juni een uniek seminar over ‘De vijf talen van liefde’, naar het bekende boek van de Amerikaanse schrijver, antropoloog, theoloog en filosoof Gary Chapman. De toegang is gratis.

Mensen uiten hun liefde op verschillende manieren. En ze reageren ook verschillend op de liefdesuitingen van anderen.

De Amerikaanse auteur Gary Chapman heeft het over verschillende ‘talen’ van liefde. Hij onderscheidt er vijf en schreef hierover een boek dat een wereldwijde bestseller werd. Veel stellen hebben er baat bij en veel therapeuten maken er gebruik van.
 
Voor iedereen die meer wil weten over de vijf talen die Chapman onderscheidt, is het seminar op 3 juni een laagdrempelige kennismaking. Deelnemers aan het seminar leren hoe ze hun eigen favoriete liefdestaal kunnen herkennen én die van hun dierbaren kunnen leren spreken en waarderen. De talen-theorie van Chapman leidt in veel gevallen tot meer begrip en waardering in duurzame relaties.
 
Het mini-seminar vindt plaats op zondag 3 juni. De ontvangst is vanaf 14:30 uur in de foyer van Kok CinemaxX. Het programma begint om 15.00 uur in de grote bioscoopzaal. Einde van het programma is om 16:45 uur; aansluitend is er een borrel in de foyer. De toegang is gratis; drankjes vooraf, in de pauze en na afloop zijn voor eigen rekening

Liefdestaal Cafe de Liefde bij Kok CinemaxX

SUZ&ZO verkoopmanagement en huispromotie

Adresgegevens

Engelserf 35
3843 BD Harderwijk

Telefoon

T. 06-15602961

Meer info