Lezing ‘Onco in Balans bij inloophuis “De Maretak”. Woensdag 29 september 2021 geven Astrid Hoelen van De Berekuyl en Daniëlle Dekker van Het Haarhuys een lezing van hun samenwerkingsverband binnen het regionaal oncologienetwerk ‘Onco in Balans’.

De dames vertellen vanuit hun vakgebied; Astrid als master manueeltherapeut en oncologie-oedeemtherapeut; Daniëlle als haarwerkspecialist over hun werkzaamheden en aanbod binnen het netwerk ‘Onco in Balans”

Het regionaal oncologienetwerk ‘Onco in Balans’ bestaat uit zorgverleners die samenwerken in de eerstelijnszorg in de regio NoordWestVeluwe en Flevopolder (FleGel). De Berekuyl is een onderdeel van dit samenwerkingsverband en we willen graag de optimale zorg voor patiënten tijdens en/of na de kankerbehandeling bieden, het liefst in samenwerking met onze collega’s. Wij werken met Care Managers oncologie; specialisten op het gebied van mogelijk voor u voortkomende klachten bij kanker en kankerbehandelingen.

Tijdens de intake brengt uw Care Manager uw klachten en hulpvraag in kaart en voert een onderzoek uit. Op basis daarvan wordt samen met u een behandelplan opgesteld. Hierdoor komt u direct bij de juiste zorgverleners terecht en kan er interdisciplinair (met meerdere collega’s en andere disciplines; zoals artsen, diëtiste, ergotherapeute en wijkverpleegkundige) samengewerkt worden. De Care Manager blijft uw aanspreekpunt en coördinator van uw behandelplan in de eerste lijn.

Ook werken we samen met ‘het Haarhuys’. Als gecertificeerd haarwerkspecialist biedt Daniëlle diverse oplossingen zoals onder andere een haarwerk (pruik), haarstukje of andere haaraanvullingen. Dit kan van echt haar zijn, synthetisch of een mix van beide. Haarverlies kan komen door chemotherapie, Corona of andere haarproblemen. Danielle heeft hier uitgebreid ervaring mee. Het Haarhuys is gelegen aan de rand van het fraaie buitengebied Telgt in Ermelo, in een landelijke en rustige omgeving.

Stichting De Maretak, welke zich inzet voor een ieder die met kanker te maken heeft (gehad) en hun naasten, nodigt u van harte uit voor deze lezing op woensdag 29 september, locatie Inloophuis De Maretak, Houtwal 33 ( in het gebouw van Zorgdat ) van 19.00 tot 21.00 uur. Graag van te voren aanmelden via: aanmelden@demaretakveluwe.nl of 06-41829887 Wij houden de coronamaatregelen in acht. U bent van harte welkom!

Therapeutisch Centrum De Berekuyl

Adresgegevens

Reigershof 5
3849 RT Hierden

Telefoon

T. 0341-453177

Openingstijden

Ma 7.30 - 21.00 uur
Di 7.30 - 21.00 uur
Wo 7.30 - 21.00 uur
Do 8.00 - 21.00 uur
Vr 8.00 - 18.00 uur
Za 7.30 - 15.00 uur
Zo Gesloten
Meer info

Meer uit de Agenda Harderwijk