Senioren, chauffeurs met rijbewijs C/D/E en overige automobilisten die voor verlenging van hun rijbewijs moeten worden gekeurd, kunnen hiervoor terecht bij Goedkope Keuringen.

14 Januari, 4 en 25 februari, 17 maart en vervolgens twee keer per maand in het MFC De Roef, Zuiderzeepad 1.

Voor informatie en een afspraak belt u naar het landelijke afsprakenbureau: 085 - 48 83 616. Zelf een datum reserveren kan via de website: www.goedkopekeuringen.nl.
 
Tarieven (incl. BTW): 75+ B/E € 30,00 en medisch € 35,00, C/D/E (ook voor code 95) en Taxipas € 50,00.
Leden van CNV/ouderenbonden en/of thuiszorgorganisaties krijgen € 2,00 korting op bovengenoemde prijzen (geldt uitsluitend voor 75+ B/E en medisch).
 
Let op: Het is niet mogelijk rechtstreeks bij de locatie een afspraak te maken.
 
Voordat u naar de keuring gaat dient er eerst een Gezondheidsverklaring gekocht te worden en is verkrijgbaar bij de gemeente en via internet op mijn.cbr.nl (inloggen met DigiD).

U beantwoordt de vragen en stuurt de Gezondheidsverklaring naar het CBR. Het kan een aantal weken duren voordat u de papieren die de arts moet invullen thuisgestuurd krijgt van Het CBR (per post of via de mail).
 
De verwerking en beoordeling door het CBR kan meerdere maanden in beslag nemen. Geadviseerd wordt om ruim van tevoren een afspraak te maken voor de keuring. Ook inwoners uit omliggende gemeenten zijn van harte welkom.

MFC de Roef

Adresgegevens

Zuiderzeepad 1
3844 JV Harderwijk

Telefoon

T. 0341-433966

Meer info

Meer uit de Agenda Harderwijk