Achter de horizon ligt een geheim is een bijzondere en vernieuwende belevenis die je niet mag missen! Een verhalen-vertel-concert, een unieke belevenis! 

Door de chemie van live muziek, filmbeeld en vertellingen wordt de realiteit van het leven met gecombineerd met verhalen uit de bijbel.

Levensmomenten en -ervaringen, verwondering & ontroering  wisselen elkaar af, als we aan de hand van acht thema’s verder kijken dan onze horizon. Oude verhalen komen tot leven door hedendaagse muziek en media. ‘Want het avontuur ligt ginds achter de horizon’. 
 
Blijdschap, verdriet, teleurstelling, angst, liefde... we hebben er allemaal mee te maken. Hoe gaan we om met al deze situaties? Wat hebben we nodig? Naar wie kunnen we gaan met onze (levens)vragen, met wie kunnen we de ups en downs van ons leven delen? Hoe halen we eruit wat erin zit? Hoe doen we dat samen? 
 
Allerlei vragen die om een antwoord schreeuwen, maar die niet altijd makkelijk beantwoord kunnen worden. Voor een ieder is het zoeken naar antwoorden en het proces naar het vinden van antwoorden anders. 
 
Juist daarom is deze voorstelling voor een ieder geschikt, of je nu gelovig bent of niet. Verhalen die (h)erkenning zullen geven, levensverhalen die je hart en ziel raken. 
 
De band brengt deze vernieuwde productie voor de tweede keer op de buhne in theater Zeezicht, Dolfinarium te Harderwijk, op zaterdagavond 18 februari 2017, om 20:00 uur. Een avond vol avontuur en beleving! Mis het niet!