Zwemschool AquAnoa zaterdag op kleedjesmarkt Triasgracht Drielanden

Zaterdag staan Jimmy en Aline van zwemschool AquAnoa op de kleedjesmarkt in Drielanden. In november 2013 zijn zij gestart met zwemschool AquAnoa

De zwemschool is vernoemd naar hun dochter Anoa, die haar A /B en C diploma’s op 5 jarig leeftijd behaalde. Wie treedt er in haar voetsporen!!

Aline heeft zich enthousiast gestort op de zwemlessen voor de kinderen. Jimmy is het aanspreekpunt voor de ouders, waardoor Aline en nog 2 docenten zich kunnen bezig houden met het zwemmend gedeelte.” De lessen worden gegeven in zwembad het Keerpunt te ’s Heerenloo in Ermelo.

Jimmy. “mond-op-mond reclame is het beste promotiemiddel voor onze zwemschool. We zijn gestart met 1dag in de week en nu zijn we al uitgebreid naar 3 dagen in de week. Ons streven is,  om ongedwongen te zorgen dat kinderen vanaf 4 jaar leren zwemmen en hun zwemdiploma behalen. Het is een uit de hand gelopen hobby van ons beiden. Het is ook laagdrempelig. Onze beide kinderen vermaken zich hier ook prima.

Iedere  Maandag van  18:00 tot 18:45 uur, woensdag van 17.00 tot 18.00 uur, Zaterdag van 17:00 tot 18:00 uur, verzorgen we de zwemlessen. De ouders, die nog jongere kinderen hebben, kunnen deze meenemen, en zich vermaken in de pierenbadjes. Tot slot houden we hier met de ouders en kinderen op zijn tijd ook een gezellig onder onsje.”
 
Aline over haar passie. “In de lessen, waarbij het plezier altijd voorop staat, wordt gebruik gemaakt van verschillende drijfmiddelen en materialen. Ook wordt er in ondiep en diep water gelest. In de lessen krijgen de kinderen de basisvaardigheden aangeboden op hun eigen niveau. Zelf zit ik al jaren in het zwemonderwijs, en vind het dan ook een uitdaging om een bijdrage te kunnen leveren aan de ontwikkeling van de kinderen om de zwemvaardigheden aan te leren, en het doel is dan ook dat kinderen met een mooi A/B en C diploma weer lachend de deur uit zien gaan. En zeggen, bedankt juf, het was leuk!!” 

Meer informatie kunt U terug vinden op: www.zwemschoolaquanoa.nl
En zaterdag 5 september op de kleedjesmarkt in Drielanden kunt u al uw vragen stellen en uw kind eventueel opgeven. Onze wachtlijsten zijn kort!