Zondag 30 april laatste wedstrijd Bosloopcompetitie 2016-2017

Zondag 30 april wordt voor de 7e keer een wedstrijd gelopen van de Bosloopcompetitie bij de Harderwijker atletiekvereniging Athlos. 

Het is de laatste wedstrijd uit de Bosloopcompetitie van het seizoen 2016-2017.

De lopen vinden plaats in de maanden oktober tot en met april. De Bosloop heeft een schitterend en uitdagend parcours, dat loopt door het Strokelbos van Harderwijk. 

De Bosloop

De Bosloop is voor iedereen. Het maakt niet uit of je een beginner, gevorderde of wedstrijdatleet bent. Het is een leuke loop voor wie wil weten hoe het met zijn of haar conditie gesteld is, omdat elke maand het parcours en de afstanden gelijk zijn. Er is ook een competitie en die bestaat uit het verdienen van punten. Voor de eindklassering komen deelnemers in aanmerking die tenminste 5 van de 7 wedstrijden hebben meegedaan.  Voor de 3 best geklasseerde deelnemers in elke categorie wordt een prijs beschikbaar gesteld. 

Afstanden en starttijden

De Boslopen met afstanden van 5, 10 of 15 kilometer zijn voor beginners, gevorderde lopers en wedstrijdatleten. Zij starten allemaal om 10.30 uur bij Athlos aan de Strokelweg. De Kidsrun , voor de jeugd tot en met 12 jaar, heeft een korter parcours van 1000 meter. Zij starten om 10.15 uur. 

Meedoen?

Wil je meedoen, dan zijn de inschrijfkosten € 2,50 bij voorinschrijving en € 3,- op de dag zelf. Daarnaast worden er traditiegetrouw na afloop van elke loop sportprijzen verloot op startnummer, aangeboden door de sponsor Brasserie De Bank.

Meer in formatie? Kijk dan op de website  www.athlos.nl