Zaterdag 25 maart Kumpulan met The Rocking Players

Opnieuw is Stichting Indische Harderwijkers er in geslaagd om weer een goede Kumpulan (bijeenkomst of ontmoeting) te organiseren. Op zaterdag 25 maart 2017 wordt iedereen vanaf 15.00 tot 22.00 uur welkom geheten. De entreekosten voor de Kiekmure zijn € 6,00 per persoon. 

Naast een goede ‘Indische’ keuken, worden de bezoekers ook verwend met een optreden van  The Rocking Players en een aantal andere artiesten.

The Rocking Players
De band bestaat uit jongens van de 2e generatie indo’s die in de muzikale voetsporen zijn getreden van hun ouders die de ‘indo rock’ naar Nederland hebben gebracht. De band treedt op met een repertoire uit de jaren ’50 tot heden en beheersen de speelstijlen: Rock ’n Roll, Country, Disco, Soul, Funk, Nederlandstalig, Indonesisch en Poco Poco.
 
Zangeres en entertainer Melanie Foëh
Melanie is geboren in Surabaya, Indonesië, waar zij als zangeres in een band optrad in de omgeving van Surabaya. In 2009 zet ze haar zangcarrière in Nederland voort.

Haar repertoire bestaat uit merendeel bekende Indonesische songs gegoten in een modern jasje met soms een vleugje Latin, Bossanova, Swing, Reggae, Kerongcong en Dangdut.

Verder heeft Melanie ook Engelstalige songs in haar repertoire opgenomen. Melanie heeft inmiddels succesvolle optredens verzorgd in Nederland, België en Suriname. In de populariteitspoll van Time Out Events kreeg Melanie in 2013 een Award voor ‘de meest populaire zangeres in de Indisch-Molukse gemeenschap in Nederland’.
 
Siti Said - Balinese Dansen
Siti Said is geboren in Purwokerto (Midden-Java) en opgegroeid in Yogyakarta, waar haar ouders vandaan komen. Op haar zevende begon zij al, om haar passie voor de Javaanse klassieke dansen, te verwezenlijken. Inmiddels is die uitgegroeid naar de diverse klassieke & traditionele Indonesische dansen.
 
Indische heerlijkheden
JR Catering uit Heemskerk zorgt voor de authentiek Indische gerechten. Een kleine greep uit het assortiment gerechten zijn:
Saté Babi/Ayam/Kambing, Semur, Sayur Lodeh, Bumbu Bali en Gado-Gado.
Tenslotte kan men ook genieten van Indische snacks en koekjes zoals Loempia, Risolles, Lemper, Roti Kukus en natuurlijk Spekkoek.
 
Meer informatie: www.indischeharderwijkers.nl