Workshop Yoga & Tea

Op de meest unieke plek op de Veluwe, Landgoed Stakenberg in Elspeet, organiseert NewShape Beauty & Wellness het evenement ‚Yoga & Tea‘.

Je wordt op zaterdag 26 september om 13.30 uur verwacht.

De yogales van 60 min. onder begeleiding van Baukje van Elten, vindt plaats in de buitenlucht. De lessen zijn zo opgebouwd dat ze voor iedereen toegankelijk zijn.

Een briesje door je haren, het najaarszonnetje in je gezicht en de fluitende vogels als achtergrondmuziek, maken de lessen tot een feestje voor je zintuigen. De extra zuurstof van de buitenlucht geeft je nog meer levensenergie. Yogales in de natuur, brengt je met jezelf en je omgeving in balans.

Aansluitend starten we om 15.00 uur met de beroemde Veluwse Heidethee (High Tea met een knipoog naar de Veluwe) in Grand Café De Stakenberg. Er staat een uitgebreid buffet voor je klaar met heerlijke lekkernijen, waar je zo vaak langs kunt lopen als je wilt en zo veel van kunt snoepen als je wilt. Rond 17.00 uur sluiten we de Yoga & Tea af.

De investering in je zelf: € 21,50 ipv € 34,- (matjes, kussens en dekentjes zijn aanwezig)

Wat moet je meebrengen:
  • Warme, makkelijk zittende kleding
  • Een slaapzak voor de ontspanningsoefening
Voor meer informatie en/of aanmelden, kun je contact opnemen met: NewShape Beauty & Wellness - Esther Joustra via [email protected]