Winterfair Staverden 27, 28 en 29 november 2015

Vrijdag 27,zaterdag 28 en zondag 29 november wordt voor de 2e keer de Staverden Winterfair georganiseerd.

Een bijzondere Kasteel Winterfair

Voor het tweede jaar op rij wordt op Landgoed Staverden de Kasteel Winterfair gehouden. Een exclusief winterevenement in de kleinste stad van Nederland. Het aanbod en de stands is uitgebreid en sfeervol. Gezelligheid voert de boventoon.

Vorig jaar was de winterfair een enorm succes. In drie dagen tijd mochten we meer dan 7.000 bezoekers ontvangen. Ook dit jaar streven we naar een bijzondere invulling van dit unieke evenement.

Sfeervol decor

Misschien ligt er sneeuw, misschien vriest het. Dat hebben we helaas niet in de hand. Maar dat het weer iets bijzonders wordt, dat durven we best te beloven. Alleen al het decor- het Kasteel, Het Koetshuis en de prachtige kasteeltuinen, zorgt voor een echt winters sfeertje. Zowel standhouders als bezoekers krijgen dankzij de fair de mogelijkheid om de hoofdpanden van dit ruim 700 jarige landgoed te bewonderen en echt te beleven.!

Het aanbod

De winterfair zal uw verrassen met een keur aan ambachtelijke stands, giftshops en proeverijen. Gezelligheid voert er de boventoon. Op culinair gebied maakt het prijswinnenden Brasserie haar opwachting met een heerlijke huisgemaakte soep, sandwiches, warme gerechten en niet te vergeten oliebollen. In het Kasteel, op het kasteelplein en in het Koetshuis presenteren lokale en regionale detaillisten en assortiment van brocanterie, curiosa, antiek, inrichting, beauty, moden en lifestyle. Met ongeveer vijftig stands in het stadshart Staverden bent u verzekerd van een bijzondere fair-beleving.

Activiteiten

Gedurende het hele weekend worden er diverse activiteiten georganiseerd. Er een een echte Wish Tree om uw wens voor 2015 in te hangen. Er zijn verschillende rondleidingen van het Geldersch Landschap en Kastelen, workshops, diverse muzikale optredens en natuurlijk de nodige activiteiten voor de jongere bezoekers. Kortom voldoende redenen om langs te komen!
  • Vrijdag 27 november van 12.00 - 20.30
  • Zaterdag 8 november van 12.00 - 20.30 uur
  • Zondag 29 november van 12.00 - 17.30 uur
Winterfair Staverden