Winter Totaal Abonnement Bosbad Putten wegens succes verlengd

In september 2017 lanceerde Bosbad Putten het Winter Totaal Abonnement waarmee zwemmers acht maanden onbeperkt toegang kregen tot de diverse baden. 

Het abonnement sloeg aan en vele honderden zwemmers profiteerden van deze voordelige optie. “Het is dus ook in het seizoen 2018-2019 weer verkrijgbaar”, vertelt manager Dick Eijlander van het subtropische zwembad.

Het abonnement kost 134,95 euro en is daarmee voor regelmatige zwemmers veruit de voordeligste mogelijkheid om hun sportieve hobby uit te oefenen. 

Het Winter Totaal Abonnement sluit ook goed aan bij een trend die Bosbad Putten signaleert: er zijn meer mensen die hun conditie op peil houden door een of twee keer per week te baanzwemmen.

Voor steeds meer sporters is dit een aantrekkelijk alternatief voor bijvoorbeeld hardlopen. Eijlander snapt wel waarom. “Het is minder blessuregevoelig, je traint veel meer spiergroepen en het zomerse klimaat in ons bad is wat aanlokkelijker dan rennen in weer en wind. Zeker in de wintermaanden. Veel mensen vinden het ook wat veiliger, bijvoorbeeld als het ’s avonds al vroeg donker is.” Waar hardlopers doorlopend werken aan een persoonlijk record, doen zwemmers dat ook. Overigens zijn er de nodige zwemmers die hardlopen en baanzwemmen combineren.

Subtropisch Bosbad Putten is al bijna 70 jaar hét recreatieve zwembad van de Veluwe

Zwemmers uit de gehele regio bezoeken het bad met zijn vele faciliteiten en wellness voorzieningen. Met jaarlijks meer dan 250.000 bezoekers is het één van de grote publiekstrekkers van de Veluwe. “Dat bezoekersaantal”, besluit Eijlander, “gaan we vermoedelijk flink overschrijden dit jaar. Dankzij de uniek mooie zomer hebben we in de vakantie veel meer bezoekers gehad dan voorgaande jaren.”

Informatie: Bosbad Putten

Bosbad Putten subtropisch zwembad