Wil je (weer) gaan bewegen? Kom dan SlowRunnen in Ermelo en Harderwijk!

Ramonda Visser uit Harderwijk is onlangs een totaal nieuw concept begonnen in Ermelo en Harderwijk: SlowRun Veluwe. Ramonda: “SlowRun is speciaal voor vrouwen, die graag (weer) willen gaan bewegen”. 

“Een les SlowRun bestaat uit: een warming up, ontspanningsoefeningen, lopen vanuit deze ontspannen houding, oefeningen tussendoor en een cooling down."

"We werken naar een haalbaar doel voor jou en dat doen we samen! Geen prestatiedruk, geen schaamte, laagdrempelig en vooral veel plezier”.
 
You don’t have to go fast, you just have to go!
“Denk jij dat jij niet kunt (hard)lopen? Je bent niet de enige. Met jou vele andere vrouwen. Misschien omdat je lange tijd hebt stil gezeten, je niet sportief bent of omdat je overgewicht hebt. Maar geloof mij… jij kunt dit! Wil jij je ook graag fantastisch gaan voelen, zowel innerlijk als uiterlijk, en heb je genoeg van je eigen excuses? Kom dan SlowRunnen!”
 
Waarom SlowRun?
“De basis van SlowRun is een goede loophouding. Bij SlowRun maken we gebruik van de neusademhaling, die functioneert als een natuurlijke rem. Het zorgt ervoor dat je niet over je grenzen gaat en je de aandacht bij jezelf houdt. Je leert op die manier luisteren naar je eigen lichaam. Je leert voelen hoe het echt met jou gaat en ontdekken wat jij nodig hebt. Samen met een groep vrouwen die allemaal vanaf hetzelfde punt starten en hetzelfde doel hebben: je fitter voelen, je hoofd leegmaken, je mindset veranderen en sporten (weer) fijn gaan vinden”.
 
De voordelen van SlowRun
  • Genieten van het bewegen en van de natuur;
  • Laagdrempelig;
  • Alleen vrouwen zoals jij en ik;
  • Je leert te luisteren naar de signalen van jouw lichaam;
  • Je weerstand verbetert;
  • Je bouwt rustig conditie op;
  • Geen prestatiedruk of moeten;
  • Je gaat lopen op vetverbranding;
  • Aanmaak van feel good stofjes in je hoofd;
  • Geschikt voor alle leeftijden.
10-weekse cursus
Hoe ziet een cursus eruit? Ramonda: “De basis van de cursus is plezier en ontspanning. Samen met een fijne groep vrouwen de lol in bewegen (her)ontdekken. Looptechniek, ontspanningsoefeningen, core-stability en vooral ademhalingsoefeningen om ervoor te zorgen dat jij ontspannen gaat lopen. Afstand en gelopen tijd zijn geen doel op zich bij SlowRun.

De eerste Harderwijkse SlowRunsters zijn inmiddels bijna klaar met hun 10-weekse cursus. Mijn hart wordt warm en trots als we samen door het bos of over het Beekhuizerzand rennen. Het plezier, de voldoening, de verbinding, daar doen we het voor!”
 
Start cursus: 25 januari 2021
Op 25 januari 2021 start de volgende cursus. “Ik hoop dat we tegen die tijd in iets grotere aantallen naar buiten mogen, maar als dat niet kan dan ga ik -tijdelijk- in aangepaste vorm de cursus draaien. Juist in deze tijd is het belangrijk om in beweging te zijn en voor een goede weerstand te zorgen. We hopen dat je met ons mee komt SlowRunnen in 2021!”

Personal coaching
Liever een persoonlijk traject? "Of vind je het nog spannend om mee te rennen met een groep, maar wil je toch graag starten? Dat kan ook! Niemand is hetzelfde en daarom maak ik graag tijd vrij om samen te kijken wat jouw wensen zijn en wat ik voor jou kan betekenen. Het gesprek is altijd vrijblijvend. Dus zet die eerste stap en neem contact op".

Opgeven of vragen?
Stuur een bericht/app naar: 06 54 92 30 54
Of mail naar: [email protected]
www.slowrunveluwe.nl

SlowRun Veluwe Ramonda Visser Harderwijk
SlowRun Veluwe Ramonda Visser Harderwijk