Wervelende show over Australië in theaterzaal CCNV

Iedere drie jaar gaat het Ringwood Secondary College (RSC) uit Melbourne op wereldtournee met een zelfgeschreven muzikale theatershow over Australië. Harderwijk is één van de vaste locaties die door RSC wordt aangedaan en is inmiddels voor de vierde keer onderdeel van de wereldtour. 

De musical wordt uitgevoerd door een groep van dertig getalenteerde leerlingen die de productie volledig zelf geschreven en ontwikkeld hebben.

Dit jaar is het thema van de musical: “Finding the Voice of Australia: It’s ELEMENTal”. De leerlingen en hun begeleiders zijn al onderweg vanaf begin maart en hebben inmiddels opgetreden in Amerika, Canada, Engeland en Frankrijk. Na Nederland reizen zij nog door naar Tsjechië en Indonesië.

De Australische leerlingen zijn te gast bij leerlingen van het CCNV. Als dank voor de gastvrijheid brengen zij een wervelende show over hun land ten tonele. Naast voorstellingen voor de leerlingen van het CCNV is er op woensdagavond 10 april aanstaande een show die gratis toegankelijk is voor alle belangstellenden. De voorstelling begint om 19.30 uur.